Horoscop chinezesc 25-29 august 2021. Zodia care are greutăți mari în aceste zile

1 lună in urmă 12

Horoscop chinezesc 25-29 august 2021. Ce zodie are mari greutăți în aceste zile. Află și tu tainele horoscopului chinezesc pentru zodia ta! Amintim că anul Șobolanului a fost înlocuit cu Anul Bivolului de Metal.

Horoscop chinezesc 25-29 august 2021 pentru fiecare zodie

Șobolan

Te exprimi și îți faci gândurile auzite. Nu contează dacă obții feedback negativ. La muncă pot apărea schimbări și frecușuri. Recomandarea horoscopului este să rămâi calm!

Bivol

Fii în top săptămâna asta. Fii punctual, fii atent la cerințe, ascultă și nu reacționa emoțional. Te vei relaxa mult în weekend.

Tigru

Vei fi ocupat toate zilele acestea, deoarece vei prelua o parte din responsabilitățile familiei. Munca va avea provocări, dar nu trebuie să permiți deadline-urilor să îți perturbe gândirea. Întâlniri prietenești și romantice în weekend.

Iepure

Te ocupi de probleme medicale persistente sau de cele dentare, unii își pot modifica regimul, vor face mișcare. Cei singuri vor avea parte de noi oportunități.

Dragon

Să îți faci o promisiune și să te bucuri de ce îți aduce fiecare zi! Poți întâlni prieteni noi sau chiar un admirator. În weekend se anunță distracție în familie!

Șarpe

Săptămână bună să planifici călătorii sau să cauți opțiuni de studiu. Vei face progrese solide. Relația turbulentă cu partenerul de viață se va clarifica.

Cal

Ți se deschid noi opțiuni sociale și îți vei lărgi orizonturile. Fie vei stabili un pod de legătură cu un coleg de muncă, fie vei reîmprospăta o relație de prietenie sau de iubire.

Capră / Oaie

Ai nevoie de o minte clară, ca să iei deciziile potrivite. Ascultă de vocea interioară și nu de alte voci care îți șoptesc versiunea lor. Lucrurile se vor clarifica spre weekend, când îți vei încărca bateriile.

Maimuță

Iei serios în considerare alte opțiuni de muncă pe care le ai. Vei avea parte de susținere astrală în direcția în care alegi să mergi. Vei face eforturi și în weekend, dar va fi și cu distracție, și iubire.

Cocoș

Lasă lucrurile să curgă de la sine și nu le mai împinge! Deciziile pe care le ai de luat vor avea soluții dacă nu te vei mai îngrijora pentru ele. Un weekend creativ!

Câine

Vei fi cu brațele pline de muncă toată săptămâna, dar mai bine te-ai limita la sarcinile ușoare, ca să mai ai timp și pentru tine. Vei avea parte de un weekend special, cu iubire și distracție.

Mistreț

O săptămână cu idei și gândire. Dă timp deciziilor tale și nu grăbi nimic. Vei avea parte de întâmplări neașteptate și de oportunități. Cei singuri își vor găsi pe cineva special.

The post Horoscop chinezesc 25-29 august 2021. Zodia care are greutăți mari în aceste zile appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă