Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 12 ianuarie 2022. Taurul are intuiție bună

1 săptămână in urmă 15

Semnele zodiacale reușesc să găsească rezolvarea la situațiile care le-au dat mari dureri de cap în ultimele săptămâni, mai spune astrologul de la Antena 3.

De asemenea, planeta Venus, care este retrograd la momentul actual, este de partea nativilor pentru că îi ajută să fie mai isteți și mai practici.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 12 ianuarie 2022, de la zodie la zodie

Berbec

Se anunță o zi numai bună pentru a rezolva o problemă financiară și pentru a face rost de bani. Poate ceri mai mult de la superiori.

Taur

Te bucuri de o intuiție financiară foarte bună, ești practic. Știi să insiști și reușești să ajungi la persoana potrivită.

Gemeni

Este o zi în care ești extrem de atent la ce se petrece în jurul tău. Nu acționezi prea mult, dar datorită celorlalți se rezolvă unele chestiuni.

Ce decizie au luat autoritățile australiene după ce Novak Djokovic și-a recunoscut greșelile...

Rac

Este o zi marcată de sociabilitate. Sunt întâlniri importante pe ordinea de zi, care țin să clarifice niște aspecte legat de relații.

Leu

Foarte multe realizări. Astrele prevăd o zi a împăcării și a amabilității. Este o zi numai bună pentru a lămuri probleme mai vechi.

Athosul lui Gigi Becali. Reportaj exclusiv Fanatik de la „locul secret” unde patronul...

MATERIALUL ZILEI REALIZAT DE FANATIK.RO

Fecioară

Zi concentrată pe locul de muncă și pe luarea deciziilor. Reușești să te armonizezi foarte bine cu cei cu care lucrezi.

Balanță

Discuții care țin de proiecte și inițiative. Partenerul de viață te sprijină și are sfaturi bune. Toată familia este de partea ta.

Scorpion

Se cere o atenție sporită către colaborări și relații. Urmărești pătrunzător persoana pe care o ai în față. Se anunță discuții bune.

Săgetător

O zi cu spor și reușite pe plan profesional. Câștigi bani sau finalizezi ce ai început. Fii atent la comunicare, să nu jignești pe nimeni.

Capricorn

Ești bine așezat pe lucrurile pe care vrei să le realizezi. Trebuie să investești bani, deși nu ai o situație financiară prea bună.

Vărsător

Ești motivat să depășești niște piedici. Înțelepciunea este de partea ta și mergi mai departe, nu te împiedică nimic.

Pești

Ziua aduce întâlniri fructuoase. Nu mai spune tot ce gândești și nu îi mai critica pe alții. Ai nevoie să fii tolerant și îngăduitor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă