Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 12 august 2021. Fecioara primește propuneri avantajoase

2 luni in urmă 31

De asemenea, nu lipsește nici sinceritatea în relații, mai spune astrologul de la Antena 3. Totodată, zodiile au parte de aspecte armonice, dar nu se pot înțelege cu toată lumea.

E bine ca nativii să aibă un ochi mai atent la oamenii din jur pentru că nu se știe niciodată ce se poate întâmpla. Mai multă atenție, așadar.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 12 august 2021, pentru fiecare semn zodiacal

Berbec

O bună impresie, în special cu persoanele în vârstă sau care au un anumit statut social. Este o zi în care se pot pune la punct niște acorduri.

Maria Ciobanu se întoarce în Statele Unite ale Americii. Ionuț Dolănescu a explicat de ce artista a luat această decizie

Fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite a atras toate privirile. Cum a apărut la plajă Miruna

Taur

Fac echipă bună cu colegii de la locul de muncă și reușesc să le explice șefilor, pe limba lor, ceea ce vor să facă. Lucrurile ies cu trebuie.

Gemeni

Creativitate, imaginație, dar și multă insistență. Sunt genul de persoane care intră pe geam dacă au fost date afară pe ușă. Rezolvă lucruri în plan oficial.

Rac

Posibile aspecte armonie când vine vorba de familie și locuință. Acorduri și sprijin legat de un teren, o casă sau un alt bun.

Leu

Se anunță o înțelegere socială foarte bună. În vizitele și contactele pe care le au în această zi pledează pentru propriile interese.

Fecioară

Astrele prevăd bani care vin din colaborări și muncă, nu pică din cer. E posibil să primești niște propuneri extrem de avantajoase.

Balanță

Tact, fler și anticiparea mișcărilor și intențiilor celor din jur. Sunt foarte sincere astăzi, într-un mod foarte constructiv.

 joi, 12 august 2021. Capricornul pleacă în vacanță, la odihnă

Ion Caramitru este internat la spital. Care este starea de sănătate a actorului

Scorpion

Zi axată pe analiză și observație. Nu spun nimic, dar înțeleg foarte bine ce se petrece cu oamenii din preajma lor, lucru care le folosește mai târziu.

Săgetător

Sociabilitate și oameni mulți în preajmă, nu pot sta singuri. Întâlnirile le pot aduce foarte multe beneficii și rezolvarea unor lucruri.

Capricorn

O zi bună din punct de vedere financiar. Demnitatea și responsabilitatea sunt și ele pe primul plan. Sunt apreciați pentru verticalitate.

Vărsător

Diplomația îi ajută să explice anumite lucruri, pe înțelesul tuturor. Sunt foarte didactici și oferă sfaturi prețioase celor din jur.

Pești

Știu să stimuleze oamenii, să dea tot ce au mai bun. Încurajează sau alină pe cineva, darurile lor fiind legate foarte mult de interacțiune.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă