Horoscop Camelia Pătrășcanu: miercuri, 17 noiembrie 2021. Fecioarele nu sunt de acord cu anumite reguli

1 săptămână in urmă 20

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul zilei de miercuri, 17 noiembrie 2021, care vine cu tensiuni pentru o mare parte dintre nativi. Acestea îi ajută să găsească soluțiile potrivite, să știe ce au de făcut, spune astrologul de la Antena 3.

Berbec

Ai putea avea parte de discuții în contradictoriu cu persoane care poate ți-au promis sau cu care ai început proiecte, iar lucrurile nu merg foarte bine.

Taur

Astăzi apar tensiuni privind locul tău în sistem, în instituție sau în relațiile pe care le-ai creat la locul de muncă. Poate vrei să te detașezi.

Gemeni

Tensiunile care apar astăzi sunt despre actele care nu sosesc. Ai nevoie de o aprobare sau de o semnătură și faci eforturi ca să le poți obține.

Rac

Îți faci griji în legăturile cu investițiile pe care le face o persoană apropiată și ai senzația că nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Ți se pare că fiecare dintre voi merge în direcții separate.

 cum au apărut Serena și Venus Williams la premiera filmului

Leu

Sunt tensiuni din cauza felului în care ceilalți te primesc. Simți că nu toată lumea te înțelege sau este de acord cu tine și ai impresia că ești pe cont propriu.

Fecioară

Ai parte de tensiuni legate de cadrul administrativ sau legal de la job. Este vorba despre niște reguli care trebuie respectate și cu care nu ești de acord sau despre un viitor proiect condiționat de un anumit caz.

A apărut noul număr Fanatik, cea mai spectaculoasă revistă de sport pe hârtie...

A APARUT REVISTA GLOSSY FANATIK

Balanță

Apar tensiuni în legătură cu interesele alături de un colaborator sau chiar partenerul de cuplu. Vezi lucrurile într-un anumit fel, iar persoana de lângă tine ar putea cheltui fără să spună.

Scorpion

Relațiile și imaginea publică reprezintă motivul tensiunilor apărute azi. Este posibil să auzi vorbe spuse despre tine de cineva în care aveai încredere.

Săgetător

Muncești mult astăzi și s-ar putea să fie o zi productivă, să te bucuri de câștiguri. S-ar putea ca cineva să te plătească pentru consultanță.

Capricorn

Energie pozitivă astăzi. Te simți bine și ești în formă maximă. Ai reacții aplicate la tot ce se întâmplă datorită energiei bune, iar relațiile cu copiii sunt și ele bune.

Vărsător

Te-ai concentrat foarte mult pe un proiect despre care nu vorbești cu ceilalți. Ai de gând să pui foarte bine la punct ceea ce vrei să faci și încă nu spui.

Pești

Ziua de azi îți aduce clarificare și adevăr. Ajungi la aceste lucruri după ce faci legături între informații pe care le-ai auzit în jur.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă