Horoscop BANI si SUCCES 22-28 noiembrie 2021. Frână la cheltuieli, se anunţă vremuri grele

1 săptămână in urmă 36

Horoscop BANI si SUCCES 22-28 noiembrie 2021. Iata horoscopul financiar, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop 2022: un an foarte bun cu realizări mari pentru zodiile care nu au datorii karmice
Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Cariera este, saptamana aceasta, sub magia zeitei Fortuna. Ai noroc in tot ce faci. In ceea ce priveste finantele, nu te angaja in cheltuieli care sa-ti aduca si mai mult stres in viata. Gandeste inainte sa actionezi.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop DRAGOSTE 22-28 noiembrie 2021. Marte se află în Casa Scorpionului cel pasional, vine o săptămână plină de iubire
Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Simti nevoia sa schimbi mai multe lucruri in cariera. Totusi, incearca sa nu faci miscari pripite. Fa-ti timp si analizeaza ce urmari pot fi in fiecare situatie. Nu presupune ca totul va fi bine. Nu risca nici in ceea ce priveste niste venituri viitoare. Nu cheltui acei bani inainte sa-i ai.

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Se anunta discutii importante in aceasta saptamana. Ramai organizat si tine de planul pe care ti l-ai facut. Eviti, astfel, surprizele neplacute. Fii prudent si la capitolul bani. Nu face miscari riscate cate te pot pune in periocol din punct de vedere financiar.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă