Horoscop. Azi, cuvântul cheie este "comunicare". Iubirea îşi face simţită prezenţa

1 lună in urmă 23

De Rosse Stan.
Publicat: 07.09.2021, 08:22.
Actualizat: 07.09.2021, 08:24

Astăzi cuvântul cheie este... comunicare. Orice gând sau plan îl putem pune în aplicare dacă ne exprimăm corespunzător. Mai mult de atât, vom fi implicaţi trup şi suflet într-o activitate dragă nouă. Poate fi atât la locul de muncă un proiect de care suntem entuziasmaţi, cât şi un joc alături de copii sau o cină romantincă.

Vibraţia zilei. Azi, cuvântul cheie este "comunicare". Iubirea îşi face simţită prezenţa

Iubirea îşi face simţită prezenţa, dar şi alte sentimente pentru care ne vom lupta până în pânzele albe. Suntem curajoşi, cu alte cuvinte şi nu ne este teamă să apărăm ce e al nostru. Poate fi şi o influenţă din partea Lunii Noi care ne determină să analizăm în detaliu un aspect al vieţii noastre. Unul pozitiv sau negativ, ţineţi cont doar că astrele nu ne recomandă melancolia sau stările neplăcute, ci găsirea unei soluţii rapide.

Acestea au fost informaţiile despre fenomele de azi, să aveţi o zi cât mai frumoasă... şi, nu uitaţi - este momentul perfect să începeţi lucruri noi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă