Horoscop 9 ianuarie. Fecioarele au probleme în cuplu, Balanţele dau dovadă de imaturitate

1 săptămână in urmă 16

Încheiem weekend-ul cu un sfat - este o zi excelentă să fim mai rezervaţi şi să ascultăm ami mult. Garantat vom înţelege lucrurile mai rapid.

Shutterstock

Horoscop 9 ianuarie Berbec

BERBECII, în schimb, sunt hotărâţi să îşi caute dreptatea şi să acţioneze pentru cauza lor. Nu excludeţi şi posibilitatea să rezolvaţi neînţelegerile pe cale amiabilă.

Horoscop 9 ianuarie Taur

Posibil ca multitudinea de relaţii a TAURILOR să îi facă uşor insensibili, dar un nou partener de viaţă vă va stârni reacţii la fel de noi. Sunt mari şanse să fugiţi de realitate, depinde de starea voastră.

Horoscop 9 ianuarie Gemeni

Energetic, GEMENII, au capacitatea să îi ajute pe cei din jur, fie că este vorba de bani sau de simple sfaturi. Nu vă supăraţi dacă vor refuza, totuşi.

Horoscop 9 ianuarie Rac

RACII au tendinţa să fie destul de reci în relaţiile de cuplu. O activitate, poate chiar în aer liber, va detensiona atmosfera.

Horoscop 9 ianuarie Leu

Şi LEII dau dovadă de insensibilitate în familie, iar soluţia este aceeaşi. Poate chiar plecaţi într-o scurtă călătorie. Esenţial este să îi convingeţi pe cei dragi, chiar dacă opun rezistenţă iniţial.

Horoscop 9 ianuarie Fecioară

Neseriozitatea de care dă dovadă partenerul de viaţă, le supără pe FECIOARE. Iar lipsa complimentelor vă face să vă lăudaţi singure. Cele care sunteţi singure, vă veţi bucura de persoanele care vă curtează, însă, nu aveţi gânduri serioase.

Horoscop 9 ianuarie Balanţă

Nativii BALANŢĂ dau dovadă de imaturitate, iar reacţiile faţă de persoana iubită s-ar putea să fie necontrolate uneori. Nu este un moment bun să faceţi speculaţii fiannciare.

Horoscop 9 ianuarie Scorpion

Calităţile de lider, combinate cu o doză mare de curaj, îi face pe SCORPIONI să rezolve multe lucruri azi. Dar autosuficienţa de care daţi dovadă îi va deranja pe cei din jur.

Horoscop 9 ianuarie Săgetător

SĂGETĂTORII îşi doresc cu orice preţ să câştige şi nu ne referim neapărat la planul financiar. S-ar putea să fiţi acuzaţi de lăcomie, dacă forţaţi lucrurile.

Horoscop 9 ianuarie Capricorn

Ajutorul financiar pe care CAPRICORNII l-ar putea oferi prietenilor, în unele cazuri s-ar putea să fie perceput greşit, iar în altele, nu va fi returnat. Mare grijă cum vă gestionaţi banii azi!

Horoscop 9 ianuarie Vărsător

Nativii VĂRSĂTOR sunt foarte ambiţioşi, dar sociabili. Prietenii vor fi mai rezervaţi în ceea ce vă priveşte, iar voi ar trebui să fiţi mai calculaţi.

Horoscop 9 ianuarie Peşti

Am ajuns la ultimii nativi. PEŞTII sunt foarte buni oratori azi, iar dacă vreţi să susţineţi o investiţie sau o cheltuială, cei aporpiaţi s-ar putea să nu fie de acord, dar voi sunteţi cei care decideţi.

Atât pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând site-ul astrologului Nicoleta Ghiriş.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă