Horoscop 9 decembrie. Dificultăți financiare pentru o zodie

2 luni in urmă 14

Berbec 

Nu te poți exprima în voie. Emoții negative au pus stăpânire pe tine.  Îndoiala, teama, nesiguranța, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari dușmani.

Taur

Acțiunea la care îți aduci contribuția are și o față nevazută care va ieși într-o zi la iveală. Tu știi ca există, dar preferi s-o păstrezi departe de ochii lumii.

Gemeni 

Ramâi lucid și lasă doar rațiunea să analizeze situația în care te afli. Nimic nu e veșnic. Ai curaj să alegi noua cale. 

Rac

Vei recunoaște public ceea ce acum ții ascuns, abia după ce vei ajunge la rezultatele visate. Pentru orice succes trebuie să plătești un preț. 

Leu

Ești în fața unui nou început și, ca de obicei, te inflăcărezi foarte repede. Nu de entuziasm e nevoie acum, ci de un control foarte riguros al resurselor. 

Fecioară

Ai grijă spre ce-ți canalizezi azi energia, ca nu cumva s-o risipești pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii. Ești pus pe harță.

Balanță

Atmosfera nu prea e plăcută acasă, poate pentru că cineva drag din familie are probleme și sunteți cu toții influențați de starea tensionată creată de el.

Scorpion

Cât timp urmezi strategia pe care ți-ai propus-o cât mai relaxat, vei ajunge la visul tău cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe!

Săgetător

Un conflict de păreri poate degenera astăzi într-o dispută aprinsă care poate duce la un final nefericit. Ai grijă ce spui!

Capricorn 

O scânteie nouă se aprinde azi în mintea ta și devine, încetul cu încetul, un fel de far călăuzitor către viitor. Totul depinde de tine!

Vărsător

Te bucuri de sprijin din partea unor persoane care joacă un rol important în planurile tale. Altfel lucrezi când știi că ai pe cine te baza la nevoie.

Pești 

Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare având impresia că, oricât ai cheltui, banii se vor întoarce repede înapoi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă