Horoscop 9 aprilie 2021. Zodia care are nevoie neapărat de o vacanță

4 săptămâni in urmă 38

Ziua de vineri, 9 aprilie, aduce anumite surprize pentru zodii. Cine este nativul care are nevoie neapărat de o vacanță și care sunt cei care vor primi o veste tristă. Conform astrelor, culorile care ne poartă noroc sunt roșu aprins și albastru turcoaz. Pentru cine se simte băftos și vrea să joace la LOTO, horoscopul recomandă numerele 3, 13, 23, 34 și 45.

Horoscop 9 aprilie 2021. Ce ne rezervă astrele în funcție de zodie

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec, ziua de mâine se anunță puțin mai dificilă. Poate ai probleme de sănătate și ai tot amânat să le rezolvi. Nu te mai grăbi să le faci pe toate deodată. Organismul nostru are nevoie de odihnă și tu știi asta foarte bine.

Taur

Nativii din zodia Taur ar face bine să mai asculte și de părerea celorlalți din jurul lor. Astrele sunt de partea ta, în special planeta Marte care îți trimite toate forțele necesare pentur a învinge orice obstacol. Ia o pauză, fă doi pași înapoi și analizează situația mai bine.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni își doresc anumite lucruri care par a fi imposibile. Nu uita că ceea ce vrei și ceea ce poți obține imediat sunt două lucruri diferite. Ziua de 9 aprilie îți aduce câteva neplăceri.

Rac

Nativii din zodia Racu sunt foarte sceptici atunci când este vorba de a lăsa oamenii să se apropie de ei. Nu prea dai șanse oamenilor să te cunoască. Instinctul de a-ți proteja propriile emoții te poate ajută, dar în același timp pune o barieră în față celorlalți care va fi remarcată. Învață să fii mai deschis și să ai încredere în alții.

Leu

Nativii din zodia Leu se simt foarte stresați în această perioadă. Partenerul de viață și susținerea celor dragi de acasă îți pot da sentimentul de siguranță și susținere. Nu uita că nu ești singur în luptele tale.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară țin foarte mult la imaginea lor, care este foarte importantă pentru ei. Încearcă să eviți discuțiile la serviciu, dar și acasă. Nu ești în apele tale nici din punct de vedere fizic, poate ar trebui să iei câteva vitamine.

Continuarea o afli pe impact.ro

The post Horoscop 9 aprilie 2021. Zodia care are nevoie neapărat de o vacanță appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă