Horoscop 8 ianuarie 2021. Fecioarele nu se văd trăind alături de aceleași persoane și merită ceva mai bun

1 lună in urmă 50


Horoscop 8 ianuarie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.


Horoscop Berbec - 8 ianuarie 2021:


Dorințele tale, mai ales cele intense și greu de ignorat, pot deveni motorul unui mecanism interior pe care nici tu nu-l vei mai putea controla, dacă vei permite ca situația să degenereze acum.


Horoscop Taur - 8 ianuarie 2021:


Sunt multe pretențiile tale, mai ales la adresa partenerilor de cursă lungă. Poate ar fi mai cuminte să reevaluezi măcar unele dintre ele și să vezi dacă tu ești la înălțimea situației.


Horoscop Gemeni - 8 ianuarie 2021:


Este important să te abții, când situația devine explozivă, dar să îți exprimi nemulțumirile, pe un ton cât se poate de calm și de civilizat, indiferent că ești acasă sau la serviciu.


Horoscop Rac - 8 ianuarie 2021:


Neliniștea pe care ți-o provoacă solicitările celor dragi poate fi foarte ușor îndepărtată, dacă vei lua în calcul faptul că și ei pot fi în aceeași stare și de aceea cer atât de mult și atât de multe.


Horoscop Leu - 8 ianuarie 2021:


E multă confuzie în planurile tale, fie pentru că sunt prea multe și nu te poți decide la care să te oprești, fie pentru că nu ai cine știe ce planuri și ar fi bine să începi să le creionezi.


Horoscop Fecioară - 8 ianuarie 2021:


Spui că nu te mai vezi trăind alături de aceleași persoane sau că meriți ceva mai bun, doar pe baza unor iluzii, impresii de moment care ți-au întunecat rațiunea, din păcate.


Horoscop Balanță - 8 ianuarie 2021:


Ești foarte dornic să trăiești mai bine, dar s-ar putea să te fi lăsat cucerit de anumite intenții și să fi rămas la acest stadiu, de intenție, pentru că îți lipsește curajul de a face pasul înainte.


Horoscop Scorpion - 8 ianuarie 2021:


Este un moment cam tenebros pentru evoluția relațiilor de cuplu deja stabilizate. Poate să apară o tentație, o ispită, un intrus care să strice multe, de o parte sau de cealaltă.


Horoscop Săgetător - 8 ianuarie 2021:


Norii negri care s-au adunat peste familie, casă și mediul intim sunt compuși din iluziile la care nu ai vrut sau nu ai știut că trebuie să renunți, ca să vezi realitatea care poate fi și mai frumoasă decât ai fi vrut.


Horoscop Capricorn - 8 ianuarie 2021:


Poți primi lecții de viață esențiale, discrete și fără cuvinte, din situațiile pe care le trăiesc cei din anturajul apropiat sau prin efectele pe care le generează implicarea sau refuzul tău de a te implica.


Horoscop Vărsător - 8 ianuarie 2021:


Valorificarea superioară a resurselor, de orice fel, de care dispui este soluția pentru problemele cu care te confrunți, inclusiv pentru frustrările intense pe care le trăiești în această perioadă.


Horoscop Pești - 8 ianuarie 2021:


Ai de luat decizii importante legate de casă și de familie, dar nu este bine să te grăbești. Mai bine adună informații, judecă totul de mai multe ori și fii împăcat cu deciziile pe care vrei să le iei.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă