Horoscop 6 ianuarie 2021. Taurii au o zi ciudată, cu multe momente în care nu vor înțelege prea multe

1 lună in urmă 37


Horoscop 6 ianuarie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.


Horoscop Berbec - 6 ianuarie 2021:


Nu mai vezi sensul, nu mai vrei să accepți concesiile pe care tot tu le-ai făcut, spui nu cam la tot ce vine spre tine astăzi. Bineînțeles că nu rezolvi nimic, dar nici nu-ți pasă prea mult.


Horoscop Taur - 6 ianuarie 2021:


Este o zi ciudată, cu multe momente în care nu vei înțelege prea multe din cele ce se petrec sub ochii tăi. Ar fi bine să îți rezervi un interval de timp, ca să te retragi, strategic, din tot ce te stresează intens.


Horoscop Gemeni - 6 ianuarie 2021:


Te vezi prins, blocat într-o situație revoltătoare, provocată de ceilalți, care nu par să fie deloc sensibili la problemele tale. Protestele nu te ajută cu nimic, nu vei face decât să-ți irosești energia degeaba.


Horoscop Rac - 6 ianuarie 2021:


Ar fi păcat să te lași în voia gândurilor negre care par să aibă mai multă legătură cu realitatea și să îți colorezi singur viitorul în tonuri asemănătoare.


Horoscop Leu - 6 ianuarie 2021:


S-ar putea să te lași influențat, poate chiar prea mult, de părerile unora dintre prieteni sau protectori, doar pentru că ți se pare că au dreptate, că gândesc ca tine și nu e posibil să greșească.


Horoscop Fecioară - 6 ianuarie 2021:


Te vezi într-o ipostază neagră din existența ta și nu iei în calcul că există căi de ieșire și din această situație, oricât de complicat sau dificil ți s-ar părea.


Horoscop Balanță - 6 ianuarie 2021:


Ești convins, pe moment, că toate probleme tale se trag de la muncă, într-un fel sau altul și că ar trebui să faci o schimbare radicală în acest domeniu de viață.


Horoscop Scorpion - 6 ianuarie 2021:


Te atrage din ce în ce mai mult ideea că ți-ai complicat viața acceptând să simți, să iubești, să dăruiești și să faci loc cuiva în existența ta.


Horoscop Săgetător - 6 ianuarie 2021:


Ai putea trăi punctul culminant al unor dezamăgiri care nici atunci când au apărut nu erau reale. Dacă te-ai lăsat prins în această plasă, ar fi cazul să cauți o cale de a te elibera cât mai repede.


Horoscop Capricorn - 6 ianuarie 2021:


S-ar putea să trăiești un disconfort intens legat de cei din anturajul apropiat, să consideri că din cauza lor ești într-o stare proastă sau te-ai descurajat cam mult.


Horoscop Vărsător - 6 ianuarie 2021:


Vezi banii ca fiind sursa principală a frustrărilor tale, ca și cum dacă ai avea mai mulți, ai fi mai fericit automat sau mai liniștit în gândurile tale.


Horoscop Pești - 6 ianuarie 2021:


Astăzi vezi povara pe care ți-ai pus-o singur pe umeri, atât la serviciu, cât și acasă, ca pe o piatră de moară pe care nu vei reuși niciodată să o duci. Poate că nici nu e nevoie să o duci de unul singur.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă