Horoscop 5 – 16 septembrie 2021. Zodia care primește o lovitură dură, își va reveni?

1 lună in urmă 18

Horoscop 5 – 16 septembrie 2021. În această perioadă, din punct de vedere astrologic, trebuie să revenim cu picioarele pe pământ. Urmează o furtună cosmică, cu impact asupra semnelor zodiacale. O zodie primește o lovitură dură, își va reveni?

Ce se întâmplă cu zodiile, în luna septembrie?

Începutul de septembrie indică și faptul că parcurgem zile guvernate de zodia Fecioară. Cu alte cuvinte, apare dorința de a munci mai mult, de a face planuri noi. Totodată, se activează tendinţa de a critica, dar şi cea de fi perfecţioniști. Luna Nouă în zodia Fecioară, care are loc pe 6 septembrie, ne oferă energia necesară să revenim cu picioarele pe pământ. Este un moment destul de favorabil pentru a începe un proiect nou.

În intervalul de două săptămâni din luna septembrie (5-16), se pot întâmpla destul de multe pentru zodii. Tot pe data de 6 septembrie, Mercur, care este planeta comunicării, începe deplasarea pre-retrogradă în semnul Balanţei. Din punct de vedere astrologic, înseamnă că urmează o perioadă de pregătire înainte de o furtună cosmică.

Horoscop 5 – 16 septembrie 2021 Berbec

Nativii Berbeci se resimt după perioada de concedii. Nu va fi deloc simplu să se mobilizeze. Mare atenție la zona carierei, pot apărea conflicte. Pe partea relațională, zodia Berbec riscă să nu ştie să facă distincţia clară între sentiment şi atracţie fizică.

Horoscop 5 – 16 septembrie 2021 Taur

Este o perioadă încărcată energetic pentru Tauri. Pot apărea agresiuni din partea partenerilor sau a dușmanilor. Nu este exclus să iasă scântei în discuțiile cu un asociat în afaceri.

Horoscop 5 – 16 septembrie 2021 Gemeni

Pentru Gemeni pot apărea oportunități de care trebuie să profite. Este o bună perioadă pentru comunicare și susținere a ideilor.

Horoscop 5 – 16 septembrie 2021 Rac

Se observă ceva agitație în zona vieții de familie. Zodia Rac are toate motivele de bucurie, deoarece este posibil să primească daruri de la partener ori de la un membru apropiat al familiei.

Horoscop 5 – 16 septembrie 2021 Leu

În perioada următoare, zodia Leu dorește aprecierea partenerului de viață, așa că va face tot ce-i stă în putință pentru a-și pune în valoare toate talentele şi toată creativitatea de care dispune.

Horoscop 5 – 16 septembrie 2021 Fecioară

Este o perioadă oportună pentru programele de prevenire şi de sănătate generală. Fecioarele nu trebuie să exagereze cu băuturile alcoolice. Financiar, pot stabili contacte cu oameni potriviți.

Horoscop 5 – 16 septembrie 2021 Balanţă

Pentru Balanțe nu este o perioadă tocmai potrivită. Pot traversa conflicte legate de finanțele familiei sau de viitorul copiilor. În cele din urmă, planetele se mai calmează, așa că vor putea raţiona si acţiona în mod corespunzător.

Horoscop 5 – 16 septembrie 2021 Scorpion

Scorpionii are mulți demoni cu care trebuie să se lupte. Pendulează între extaz și supărare ori dorințe nerealizate. Porfesional, acest semn zodiacal trebuie să schimbe ceva în afaceri.

Horoscop 5 – 16 septembrie 2021 Săgetător

Zodia Săgetător va găsi cu uşurinţă un limbaj comun cu alți oameni total diferiți. Va întâlni prieteni adevăraţi, cu care va putea să-și facă planuri de viitor. Atenție la sănătate, este necesar să preveniți proactiv bolile vechi, cronice.

Horoscop 5 – 16 septembrie 2021 Capricorn

Capricornii nu traversează o perioadă tocmai roz. Dificultăţile şi obstacolele pe care le întâmpină nu pot fi depăşite în totalitate.

Horoscop 5 – 16 septembrie 2021 Vărsător

Aceste două săptămâni din luna septembrie înseamnă pentru Vărsător energie scăzută, lipsă de chef și atmosferă tensionată. Aceste semn zodiacal trebuie să acorde atenţie articulaţiilor şi sistemului osos, căci acum sunt cele mai vulnerabile.

Horoscop 5 – 16 septembrie 2021 Peşti

Pentru zodia Pești, sectorul profesional capătă amploare prin accentul care se pune pe parteneriate. Responsabilităţile se adună una câte una, de aceea e nevoie de lucru în echipă.

The post Horoscop 5 – 16 septembrie 2021. Zodia care primește o lovitură dură, își va reveni? appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă