Horoscop: 3 zodii pentru care urmează o perioadă de aur

1 lună in urmă 20

Horoscop. Moment cheie pentru dobândirea fericirii și a abundenței a fost marcat de tranziția Soarelui în constelația Fecioarei. Evenimentul astral luminează minți, facilitează gândirea creativă și le oferă șansa zodiilor de a fi practice, determinate și înțelepte. Alinierile cosmice extraordinare culminează și cu un bonus de noroc din partea planetelor, pe care trei dintre nativii noștri îl vor resimți din plin.

Zodia Taur. Să recunoaștem, nu ai muncit deloc în plus la locul de muncă în ultima perioadă și te-ai mulțumit doar să îndeplinești sarcinile de bază. Această atitudine relaxată a ta ți-a permis să nu te preocupi doar de carieră, ci să îți faci timp și pentru anumite hobby-uri sau activități alături de cei dragi. Însă, astrele chiar te favorizează în această perioadă pentru că, exact atunci când nu te aștepți, primești o propunere de afacere pe care nu o poți refuza. Sunt șanse să îți sporești considerabil veniturile și să îți cumperi toate lucrurile materiale la care ai râvnit până acum. Se pare că munca mai puțină chiar te-a ajutat să primești ceea ce îți doreai.

Horoscop Cassandra. Venus vă face fermecători, se anunţă zile fierbinţi

Zodia Fecioară. În privința ta, eforturile uriașe sunt cele care fac diferența. Ai luptat foarte mult să cucerești o persoană pe care o placi de foarte mult timp și, cu toate că ai făcut orice a fost posibil pentru a-i atrage atenția și a o convinge să începeți o relație, semnalele din partea sa nu au fost chiar încurajatoare. Situația se va schimba radical în luna august, când aveți ocazia de a vă îndrăgosti până este cap unul de celălalt și să ajungeți la concluzia că vă doriți amândoi să rămâneți împreună până la sfârșitul vieții.

Horoscop special. Ce îţi face rău în funcţie de zodie, slăbiciunea fiecărui semn astral
Zodia Scorpion. Știm foarte bine că visezi în mod constant la aventuri noi și interesante, dar nu de fiecare dată reușești să îți satisfaci această poftă de adrenalină. În luna august ești cu adevărat norocos, pentru că o persoană apropiată, posibil chiar partenerul de viață, îți va propune să mergeți într-o călătorie prin mai multe orașe, în cadrul căreia să descoperiți tot felul de culturi și obiceiuri interesante. Ai parte de distracție pe cinste și fiecare locație în care vei ajunge îți va face sufletul să vibreze de fericire.

Sursa: divahair.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă