Horoscop 29 noiembrie 2020. Leii trebuie să țină sub control tendința de a exagera propriile nevoi

1 month ago 24

Horoscop 29 noiembrie 2020. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.


Horoscop Berbec - 29 noiembrie 2020:


Vei avea ocazia de a învăța multe din situațiile pe care le vei trăi astăzi, cu condiția minimă de a fi atent la ce trăiești și a vrea să înveți din toate.


Horoscop Taur - 29 noiembrie 2020:


Ești mai energic decât de obicei, dar asta poate să însemne inclusiv o stare de agitație care te poate conduce la exagerări, la consum nervos inutil și la conflicte la fel de inutile.


Horoscop Gemeni - 29 noiembrie 2020:


Poate ești deja sătul de complicațiile din relația de cuplu, dar fiecare dintre acestea a fost creată de cineva, nu a apărut din senin. O abordare pozitivă ar fi mai sănătoasă în acest moment.


Horoscop Rac - 29 noiembrie 2020:


Este o zi pozitivă, cu destule momente frumoase, dar care vine și cu o invitație la a tempera tendința de a respinge inițiativele frumoase ale celor din jur, doar pentru că nu vrei să le asculți acum.


Horoscop Leu - 29 noiembrie 2020:


Este important să ții sub control tendința de a exagera importanța propriilor nevoi care duce la ignorarea nevoilor celor apropiați și de aici până la un eventual conflict nu mai e decât un pas.


Horoscop Fecioară - 29 noiembrie 2020:


Ar fi bine să te bucuri de ceea ce merge așa cum ți-ai dorit și să temperezi tendința de a minimaliza partea bună a lucrurilor care există și este cât se poate de reală.


Horoscop Balanță - 29 noiembrie 2020:


E drept că nu sunt toate așa cum ai fi vrut, dar cu puțin mai mult efort, eventual un efort de convingere, vei reuși să îi implici și pe alți apropiați în planurile pe care le-ai făcut.


Horoscop Scorpion - 29 noiembrie 2020:


Există o înțelepciune ascunsă în situațiile pe care le trăiești astăzi, mai ales în momentele în care simți că nu mai poți controla mare lucru din ceea ce se petrece în propria viață.


Horoscop Săgetător - 29 noiembrie 2020:


Posibilele contradicții cu partenerul de cuplu sau un alt partener important pot deveni sursa descoperirii unor adevăruri despre tine și celălalt, de care fiecare are nevoie acum.


Horoscop Capricorn - 29 noiembrie 2020:


Ar fi bine să ții cont de ceea ce îți șoptește propria intuiție, acea voce interioară, firavă și discretă, care te îndeamnă mereu să rămâi de partea binelui în tot ce faci.


Horoscop Vărsător - 29 noiembrie 2020:


Dezamăgirile, reale sau imaginare, te pot conduce la concluzii greșite, în special în relațiile cu cei dragi. Este important să fii corect și onest cu cei pe care îi iubești.


Horoscop Pești - 29 noiembrie 2020:


Discuțiile din familie pot deveni tensionate fără un motiv evident, dar ai puterea de a tempera orice moment de acest fel și de a-l transforma în șansa descoperirii unor soluții.


Read Entire Article

Powered By Seo Tools