Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie. Zodiile care vor avea o săptămână grea

4 luni in urmă 26

Pentru săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie vă propunem un nou horoscop. O lună plină în Berbec este vedeta spectacolului în această săptămână. Luna plină este intercalată între răii Saturn și Pluto, ambele staționând direct pe 29 septembrie și respectiv pe 4 octombrie.

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie

Cu siguranță, luna octombrie nu este pentru cei slabi. Dragostea poate câștiga ziua, mai ales luni, când Venus și Marte tronează. Citiți acest horoscop săptămânal și despre semnul zodiei, despre dragoste, carieră, etc.

Horoscop BERBEC

Săptămâna aceasta va fi plină de schimbări și evenimente la care nu vă așteptați Va trebui să rămâneți calm și rațional, indiferent ce se întâmplă. Așteptați-vă la unele conflicte în discuțiile cu oameni care vă sunt apropiați. Bucură-te de timpul petrecut alături de cei dragi și evită să rezolvi problemele din trecut, deocamdată. Rămâi calm.

Horoscop TAUR

Săptămâna aceasta vă poate ajuta să rezolvați probleme care decurg din trecut, atâta timp cât vă concentrați asupra priorităților dvs. și vă faceți un program solid. Nu poți face multe lucruri în același timp și să fii la fel de eficient. Această tactică vă va face mai rece și vă va oferi puterea de a face față obstacolelor potențiale. De asemenea, vă preocupă problemele financiare sau alte probleme care vă monopolizează comunicarea cu familia și cu persoanele apropiate. Dezvoltările pot veni pentru a clarifica peisajul.

Horoscop  GEMENI

Săptămâna aceasta va necesita prudență, concentrare și planificare impecabilă. Acestea vor fi armele voastre împotriva dificultăților care vor apărea. Trebuie să vă folosiți gândirea rațională și să examinați toate faptele înainte de a lua orice decizie importantă. De asemenea, veți simți nevoia să vă întindeți aripile și să zburați, să descoperiți noi orizonturi. În carieră, faceți tot posibilul pentru a vă asigura și stabiliza poziția.

Horoscop RAC

Trecutul tău îți bate la ușă. Acțiunile și deciziile din trecut te revizuiesc, pentru a te determina să începi o căutare internă și să te gândești dacă ai luat deciziile corecte. Nu lăsați tendința de a vă simți vinovați să vă copleșească și să vă supere. Știți că deciziile dvs. au fost cântărite corect și calculate în cel mai bun mod posibil, pe baza faptelor care au existat în acea perioadă trecută. În același timp, sociabilitatea dvs. crește și chiar vă bucurați de asta. Cu toate acestea, nu supraanalizați lucrurile și nu luați decizii care ar putea aduce schimbări mari. Oboseala corpului te va coborî, din cauza ritmurilor intense din viața ta de zi cu zi, dar fă tot ce poți pentru a-ți recâștiga forța.

Horoscop  LEU

Săptămâna aceasta îți va aduce turbulențe și tensiuni. Vor fi oameni care te vor face să te simți răzbunător datorită dispoziției lor competitive. Nu acceptați provocarea lor și nu intrați în conflicte, deoarece dacă vă pierdeți cumpătul, puteți pierde și lucruri pentru care ați muncit din greu. Păstrați-vă calmul și evitați problemele care vă pot face rău. Concentrează-te pe slujba ta. Amintiți-vă că colaborările nu sunt favorizate chiar acum.

Horoscop  FECIOARĂ

Săptămâna aceasta te vei simți ca un super-erou, de parcă ești cel mai bun și te poți ocupa de toate acasă, la serviciu și la orice obligație. Nu vă păcăliți. Lucrurile nu sunt atât de simple și adevărul este diferit. Fii realist dacă vrei să reușești, altfel nu ai putea ajunge să câștigi. Evitați exagerările și vă veți asigura un viitor calm.

Horoscop luni 21 septembrie. Zodiile care au mare noroc aziHoroscop: azi este o zi a concentrarii

Horoscop  BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, spune la horoscop, este de așteptat să vă testeze punctele forte și nervii. Va fi deosebit de solicitant și de aceea trebuie să vă folosiți autocontrolul, logica și să încercați să găsiți un anumit echilibru. Aceste zile nu sunt potrivite pentru decizii care pot provoca schimbări radicale în viața ta. Datorită tensiunii care există, nu sunteți în măsură să gândiți clar și să decideți acceptând consecințele viitoare ale mișcărilor dvs. Chiar și în familie sau în mediul de lucru, trebuie să fii foarte atent și să știi exact ce vrei și cum să-l exprimi pentru a-i convinge pe ceilalți despre părerea ta. Oamenii din jurul tău sunt sceptici și necesită mai mult de la tine decât de obicei.

Horoscop  SCORPION

Săptămâna aceasta îți va supăra lumea interioară și tot ce se întâmplă în jurul tău te va afecta. Veți avea atât de multe gânduri secunde încât, la un moment dat, nu veți mai putea să le luați. Acest lucru vă va afecta relațiile personale, deoarece veți dori întotdeauna să vă exprimați reclamațiile. Acest lucru va crea unele fricțiuni. Depinde de dvs. să vă ocupați de ei, deoarece știți cum să vă mișcați inteligent și să vă transformați lucrurile în avantajul dvs. În general, încercați să nu luați decizii; rămâneți conservator și discret până la sfârșitul acestor zile. În acest fel, veți evita rănirea celor dragi.

Horoscop  SĂGETĂTOR

Acum veți exprima în cele din urmă toate lucrurile care v-au sufocat. Sentimentele reprimate caută un punct de eliberare, așa că este posibil să nu fiți întotdeauna corect în comentariile dvs., mai ales față de persoanele care nu sunt responsabile pentru presiunea dvs. Ai grija. De asemenea, ține ochii deschiși și profită de oportunitățile care ți se prezintă. Restructurările și modificările sunt favorizate, iar acest lucru vă va face să vedeți lucrurile printr-o prismă complet nouă. Nu vă mișcați nesăbuit, lăsându-vă lăsați de furie. Nu spune cuvinte pe care nu le poți lua înapoi. Fiecare focar poate avea efecte fatale și consecințe ireversibile. Ar trebui să detonați bomba numai dacă credeți că merită și puteți suferi consecințele.

Horoscop  CAPRICORN

Săptămâna aceasta îți scoate la iveală sinele social. Îți place să cunoști oameni noi și să îi cunoști, îți place să faci parte dintr-o echipă și să socializezi cu oamenii. Veți fi chemat să rezolvați o problemă de familie și veți reuși. Cu toate acestea, un obstacol la locul de muncă vă va face să vă simțiți incomod și tulburat. Va trebui să încercați foarte mult pentru a depăși acest lucru.

Horoscop  VĂRSĂTOR

Aceasta nu este săptămâna ta. Veți face față multor provocări și multă turbulență. Respirați adânc și tratați-le într-un mod calm. Nu face mișcări pripite. Trebuie să confirmați intențiile altor persoane, deoarece în zilele noastre aveți tendința de a vă confunda cu ușurință. Nu vă lăsați purtați de declanșatori externi. Weekendul te va recompensa cu o sociabilitate sporită, iar o persoană din cercul tău de prieteni te va face să te simți foarte fericit în felul lor, special.

Horoscop  PEȘTI

Săptămâna aceasta este foarte încurajatoare pentru tine și în sfârșit te bucuri de roadele muncii tale. În ultimele săptămâni, ați dedicat mult timp și energie evoluției. Același lucru este valabil și pentru munca dvs., deoarece, cu sprijinul mediului dvs. de lucru, faceți progrese cu eficiență și stabilitate. În timpul săptămânii, puteți întâmpina câteva mici dileme sau obstacole. Nu vă dezamăgiți, deoarece vor fi doar temporare. Vedeți-le ca pe o oportunitate de a regândi ce doriți, unde doriți să mergeți și dacă trebuie să vă modificați strategia.

Zodiile care vor avea o săptămână grea

Este o săptămână provocatoare în toată regula, conform noului horoscop.  După cinci luni de scăpare, responsabilul este pregătit pentru o altă presiune majoră pentru a rezolva această mizerie în care suntem cu toții. Îmi doresc să fac ceea ce trebuie, să plătesc cotizațiile, să urmez linia dată de autorități și puteri. Dar în timp ce Saturn se pregătește să-și reia călătoria înainte, Marte retrograd este chiar acolo pregătit pentru o luptă!

Prima lună plină din octombrie, în acest horoscop, este și în această săptămână, pe 1 octombrie, o lună plină din Berbec retrograd. Două Luni Pline formează cărțile din octombrie, vezi, una pe 1 și alta pe 31, chiar de Halloween. Și astfel noua lună intră în flăcări cu toate armele! Aveți lucruri de rezolvat, provocări dure, sarcini neplăcute pe care le-ați amânat de ceva vreme sau sperați să le evitați . Dar a venit timpul. Acum este timpul. Lasă-l pe războinicul din tinesă-ți dea curaj! Accesați-vă eroul interior!

The post Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie. Zodiile care vor avea o săptămână grea appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă