Horoscop 28 decembrie 2021. Taurii privesc spre viitor, dar cu teamă, cu rețineri și multe gânduri negre

3 săptămâni in urmă 33

Horoscop 28 decembrie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 28 decembrie 2021:

Încerci să reconstruiești o imagine ideală a vieții tale profesionale, ca un fel de compensație pentru ceea ce crezi că ai pierdut și nu mai poți recupera.

Horoscop Taur – 28 decembrie 2021:

Privești spre viitor, dar cu teamă, cu rețineri și multe gânduri negre pe care ar fi mai bine să le lași în urma ta. Nu aceasta e cea mai bună cale pentru a-ți face planuri realiste și realizabile.

Horoscop Gemeni – 28 decembrie 2021:

Ai adunat multe poveri, unele reale, altele urzite pe baza unor griji și temeri. Degeaba le duci pe umeri, pentru că nu vor face decât să-ți facă drumul prin viață mai dificil.

Horoscop Rac – 28 decembrie 2021:

Sunt multe de lămurit, mai ales în relațiile importante, dar ar fi bine să vezi aceste probleme ca parte a unui proces dinamic, unul care va modela viitorul tău și al celorlalți.

Horoscop Leu – 28 decembrie 2021:

Munca și starea ta de sănătate se află într-o foarte strânsă legătură și dacă nu ai recunoscut, măcar față de tine, acest lucru până acum, ar fi momentul să o faci și să iei măsuri pentru a îndrepta situația.

Horoscop Fecioară – 28 decembrie 2021:

Este o zi agitată, cu numeroase momente de îndoială în legătură cu bunele intenții ale celor din jur. Ar fi bine să te ocupi mai mult de tine și de calitatea propriilor intenții și planuri.

Horoscop Balanță – 28 decembrie 2021:

Chiar dacă îți dorești cu ardoare să fie pace în familie, îți dai seama singur că situația e departe de așa ceva. Asta nu înseamnă însă că nu te poți bucura de scurte momente de acalmie, din când în când.

Horoscop Scorpion – 28 decembrie 2021:

Dacă vei fi suficient de atent, vei observa că mulți dintre apropiați sunt cuprinși de o agitație ciudată, care le afectează reacțiile și discursul. Este un moment foarte prost pentru decizii importante.

Horoscop Săgetător – 28 decembrie 2021:

Ar fi bine să stai departe de cei cu care nu te înțelegi deloc sau de persoanele despre care știi deja că nu te-au simpatizat niciodată. Nu vor face decât să te supere din nou.

Horoscop Capricorn – 28 decembrie 2021:

Ar fi bine să faci diferența între ceea ce-ți dorești cu adevărat și ceea ce ai împrumutat de la alții, ca scop pentru care să merite să faci eforturi importante.

Horoscop Vărsător – 28 decembrie 2021:

Chiar dacă ai impresia că îți scapă printre degete ocazii prețioase de a face rost de noi resurse, de fapt, este o iluzie, mai ales dacă nu-ți aparțin în vreun fel și credeai că le vei primi de la altcineva.

Horoscop Pești – 28 decembrie 2021:

Este posibil ca acum, la finalul unei etape importante, să nu mai ții cont de propriile repere, cele care te ajută întotdeauna să-ți organizezi frumos viața. Dar știi și tu că ar fi păcat să te lași păcălit.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă