Horoscop 27 decembrie-2 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Surpriză totală pentru această zodie de Revelion!

2 săptămâni in urmă 31

Horoscop 27 decembrie-2 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Nativii zodiacului sunt interesați toată săptămâna de părerea altora despre ei. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare zodie.

Horoscop 27 decembrie-2 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Ce au prezis astrele pentru această săptămână

Berbec
Berbecii încep foarte bine săptămâna. Sunt foarte atenți la parteneri și au totuși așteptări un pic cam mari, de aceea s-ar putea mâhni pe 29 sau pe 30 că nu au primit grija pe care o așteptau. De Revelion, fie discută cu o bunică, cu o persoană aflată la distanță, fie chiar ei se deplasează și au toate șansele să se distreze minunat. Iau lucrurile în serios foarte repede după Revelion, astfel încât la final de săptămână, cu Luna Nouă, își fac planuri financiare mari pentru 2022.

Taur
Pentru Tauri, au tot felul de sarcini și de lucruri de rezolvat, asta la cererea celor din jur și mai ales a partenerului de viață, dar se acihtă onorabil de datorie, chiar dacă nu le convine prea mult. Pe 30, zi sensibilă în relație cu cineva foarte, foarte apropiat și de încredere, însă primesc vești neașteptate dar bune de la distanță. De Revelion, lucrurile depind de anturaj și e bine să se dea de ceilalți, să îi lase pe ceilalți să creeze atmosferă. Planuri mari și pentru ei pe 2 ianuarie, mai ales legate de călătorii în străinătate sau chiar lucru în străinătate pentru 2022.

Gemeni
Pentru Gemeni, un început de săptămână liniștit și mai mult în casă, recuperează energia pierdută în pregătirile de Crăciun sau stau în familie și deapănă amintiri. Pentru zilele următoare, pentru 30 decembrie au mult de lucru sau au niște sarcini de făcut, dar atenție la sănătate. Trebuie să se menajeze. Revelionul se anunță minunat, mai ales dacă anturajul este grozav și se pare că da, iar la final de săptămână Luna Nouă poate aduce și pentru ei niște soluții sau întâlniri bune și sfaturi. Contează mult pe cei din jur și primesc sugestii minunate.

Rac
Pentru Raci, începutul de săptămână este petrecut mai mult în cămin și în casă, dar alături de partenerul de viață. Atenție la socrii sau la persoane apropieate de partener, cu care Racii s-ar putea să nu se împace foarte bine. Pe 30, tensiuni legate în special de anumite pierderi sau stricăciuni care se pot produce. Nu trebuie să se necăjească prea mult pentru un pahar spart. De Revelion, distracție, dar cu măsură, mai ales dacă alții depind de ei sau ei organizează lucrurile. Luna Nouă în Capricorn de la final de săptămână aduce și pentru ei planuri mari și mai ales o invitație interesantă căreia îi vor da curs.

Citește continuarea aici.

Citește și: HOROSCOP RUNE 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Noutăţi de la pietrele mistice pentru ultima săptămână din an
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă