Horoscop 22 septembrie 2022. Zodia care se simte neglijată de cei din jur

4 zile in urmă 35

Luna își continuă mersul prin zodia Leu și va forma aspecte tensionate cu Saturn retrograd din Vărsător și cu Uranus retrograd din Taur. Acest context aduce o stare emoțională rigidă, blocaje în manifestarea emoțiilor și schimbări bruște de dispoziție.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Unii prieteni s-ar putea să-ți creeze probleme și să te facă să te întrebi dacă mai merită să continui relația cu aceștia.

De asemenea, s-ar putea să te confrunți cu reactivarea unor trăiri mai vechi legate de faptul că nu ai suficient timp liber sau că proiectele tale merg anevoios.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Contextul astrologic al zilei evidențiază un dezechilibru major între viața personală și cea profesională. Fără schimbări, nu vei reuși să faci performanțe în nicio direcție.

Nevoile celor dragi sau responsabilitățile gospodărești te obosesc și din cauza asta nu-ți vei putea îndeplini responsabilitățile profesionale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi manifești o încăpățânare aparte și poți pierde sfaturi înțelepte din cauza faptului că nu asculți cu atenție ceea ce ți se spune. Totodată, poți avea senzația că nici tu nu ești ascultat sau că ideile și soluțiile tale nu valorează nimic în fața celorlalți. Ai grijă la dialog, nu face reproșuri și nu reînvia trecutul.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Este foarte probabil ca astăzi să ai parte de niște constrângeri financiare, poate niște limitări impuse de alții, mai ales dacă depinzi financiar de ei.

Nu te avânta în cheltuieli și ia în calcul că s-ar putea să fii nevoit să faci niște plăți din urmă destul de mari care să-ți dezechilibreze bugetul.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece și astăzi prin zodia ta, însă opoziția cu Saturn îți poate aduce o stare generală de apăsare și chiar melancolie.

Posibil să te simți neapreciat de ceilalți, să ți se impună limite și să nu reușești să ajungi la o cale de mijloc în dialoguri. Profesional, se pot reactiva frustrări mai vechi.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ai mai multă grijă la problemele de sănătate mai vechi care se pot manifesta și la oboseala care tinde să se cronicizeze. Încearcă să-ți prioritizezi sarcinile și nu te epuiza.

Nu te vei concentra prea ușor pe activitățile pe care le ai de făcut și eficiența ta va fi scăzută, așa că poți greși fără să vrei.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi nu te simți prea dornic de ieșit în lume și din cauza asta poți refuza niște invitații. S-ar putea ca planurile făcute cu prietenii să nu iasă conform cu așteptările tale.

Pe de altă parte, în viața sentimentală, persoana pe care vrei să o cucerești te-ar putea acuza de neseriozitate.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Profesional s-ar putea să ai senzația că cineva îți pune bețe în roate și nu te lasă să te afirmi sau să-ți atingi un obiectiv.

Pe de altă parte, și responsabilităț țile gospodărești tind să te acapareze și cu greu le vei face față. Încearcă să menții un echilibru între viața personală și cea profesională pentru a nu primi reproșuri din nicio direcție.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Azi ai tendința de a-ți impune părerile tale și celorlalți și de a-ți susține punctul de vedere până în pânzele albe. Această atitudine poate aduce conflicte cu cei din jur.

Pe de altă parte ai grijă am la persoanele care îți rastalmacesc vorbele. Din cauza lor de poți trezi într-o luptă care nu-ți aparține.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul financiar nu este deloc pe placul tău și îți poate aduce niște frustrări majore.

S-ar putea să fii nevoit să apelezi la banii altora și nu este exclus ca cineva să-ți ceară returnarea unei datorii înainte de termen. Se întrevăd nemulțumiri în cuplu din cauza cheltuielilor partenerului.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin sectorul relațiilor tale, iar opoziția cu Saturn  va amplifica niște tensiuni cu cei din jur.

Ești mult prea rigid și autoritar și asta poate afecta relația de cuplu, dar și relațiile profesionale. Poți fi acuzat de indiferență dacă nu ești atent la nevoile celor dragi.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Azi te simți mai obosit și nu este exclus să nu-ți poți îndeplini sarcinile din cauza lipsei de concentrare. În plus, te poți confrunta cu unele afecțiuni pe care le-ai tot ignorat.

Încearcă să-ți prioritizezi activitățile și nu-ți aglomera programul pentru că ai nevoie de odihnă.

Horoscopul zilei de 22 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

The post Horoscop 22 septembrie 2022. Zodia care se simte neglijată de cei din jur appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă