Horoscop 22 februarie 2021. Zodia care va avea un nou proiect, lucrurile sunt clare

3 zile in urmă 25

Horoscop 22 februarie 22 februarie 2021. Ce zodie a avea un nou proiect și cum se anunță prima zi din săptămână pentru fiecare zodie. Astrologii dau verdictul!

Horoscop 22 februarie 2021 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Pentru Berbeci, există oameni și oameni, unii dintre ei asumându-și anumite roluri iar alții preferând să se dea la o parte. Berbecii trebuie însă să decidă ce rol vor să aibă în viața celor din jur. Cercul prietenilor trece printr-o schimbare, iar schimbarea vine natural.

Taur

Pentru Tauri, legătura cu străinătatea este în discuție și fie unele planuri trebuie schimbate, fie aplică la un job dincolo de hotare sau își fac un nou business. Vor avea nevoie de alocarea unui buget suplimentar pentru cheltuieli neprevăzute.

Gemeni

Pentru Gemeni, să încerce să facă cât mai multe lucruri câte pot azi, pentru a sta mai liniștiți în restul săptămânii. Unele evenimente pot să îi ajute să vadă mai clar viitorul și să își facă planuri pe termen lung.

Rac

Pentru Raci, poate că rezultatele muncii lor nu au apărut, dar o să apară cât de curând, deci nu trebuie să-și piardă speranța și nici ambiția. O să vină momentul când își vor mulțumi lor pentru că au făcut acest efort.

Leu

Pentru Lei, Saturn le dă putere, încredere în propriile decizii și respect personal, iar asta îi ajută mult în fața celorlalți. Poate că este un moment bun ca să facă un pas în față în ceea ce tinde să fie un nou proiect.

Fecioară

Pentru Fecioare, sunt momente în care se simt plini de energie, iar altele în care se simt mai slăbite. E o perioadă ce reprezintă un întreg proces de adaptare, așa că trebuie să-i dea timpului timp.

Balanță

Pentru Balanțe, pentru a avea o viață cât mai fericită, trebuie să încerce să își adune în jur oamenii alături de care simt că pot progresa și că îi susțin. Parteneriatele sunt de bun augur atunci când pot fi intuite cu sufletul, mai mult decât cu logicul. Citește mai departe pe Impact.ro.

The post Horoscop 22 februarie 2021. Zodia care va avea un nou proiect, lucrurile sunt clare appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă