Horoscop 21 decembrie 2020. Taurii au dorința de a creiona un alt fel de a trăi, pe baza celui vechi

2 luni in urmă 1


Horoscop 21 decembrie 2020. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.


Horoscop Berbec - 21 decembrie 2020:


Este o zi deosebit de interesantă, care te invită să îmbrățișezi schimbările pe care le-ai gândit în ultima vreme, dar nu ai trecut la punerea lor în aplicare.


Horoscop Taur - 21 decembrie 2020:


Întregul context sprijină dorința ta de nou, de a creiona un alt fel de a trăi, pe baza celui vechi, dar fără poverile inutile care ți-au adus doar amărăciune.


Horoscop Gemeni - 21 decembrie 2020:


Poate fi un moment important în istoria personală, ziua în care ai renunțat de bunăvoie la anumite temeri sau la suferințe fără cauză clară.


Horoscop Rac - 21 decembrie 2020:


Ai parte de o zi care anunță întoarcerea la un fel de a trăi care ți-a fost întotdeauna pe plac. Apreciezi, în primul rând, liniștea și lipsa emoțiilor negative copleșitoare.


Horoscop Leu - 21 decembrie 2020:


Treci la acțiune și asta înseamnă că te simți bine, îți face plăcere să te ocupi de cei dragi, de casă și de treburile de zi cu zi. Supărările pot să rămână în trecut.


Horoscop Fecioară - 21 decembrie 2020:


Este debutul unei perioade mai serioase, cu emoții și sentimente profunde, calme și frumoase. Așa vei descoperi ce îți îmbogățește, cu adevărat, viața.


Horoscop Balanță - 21 decembrie 2020:


Te ocupi mai mult de casă, de familie, de treburile cu adevărat importante și bine faci. Aveai nevoie de acest moment de întoarcere la ceea ce contează.


Horoscop Scorpion - 21 decembrie 2020:


Te bucuri de aprecierea celor din anturajul apropiat, dar trebuie să știi că aceste aprecieri sunt de moment, nu exprimă valoarea și nici calitatea ta reală.


Horoscop Săgetător - 21 decembrie 2020:


Îți face plăcere să fii cu picioarele pe pământ, dar să păstrezi în sufletul tău contactul cu cerul. Din această combinație se naște echilibrul de care ai nevoie.


Horoscop Capricorn - 21 decembrie 2020:


Ești în formă, se vede și cei din jur vor remarca faptul că ceva s-a schimbat la tine. Este posibil ca abia acum să accepți să arăți cum ești, de fapt, în profunzimea sufletului tău.


Horoscop Vărsător - 21 decembrie 2020:


Ai multe de clarificat cu propria conștiință, dar nu mai sunt poverile pe care le-ai dus în spate ani buni, sunt doar cele acumulate în ultima perioadă.


Horoscop Pești - 21 decembrie 2020:


Te atrage din nou ideea de a creiona planuri foarte concrete, ca să îți poți direcționa energia către un scop constructiv, să nu o consumi cu nemulțumiri și regrete.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă