Horoscop 20 septembrie 2020. Gemenii sunt atrași de ideea de a intra într-o relație cu cineva de la serviciu

5 luni in urmă 24


Horoscop 20 septembrie 2020. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi


Horoscop Berbec - 20 septembrie 2020:

Începe o perioadă în care tentațiile vor îmbrăca unele dintre cele mai atrăgătoare veșminte și te vor păcăli, dacă vei permite acest lucru. Este important să fii corect și onest în orice situație.


Horoscop Taur - 20 septembrie 2020:

Încep să conteze mai mult alți oameni, alte preocupări, pentru că te consideri nedreptățit de o lungă așteptare, inutilă, a ceea ce meriți și plănuiești să îți iei singur, pe orice cale vei avea la dispoziție.


Horoscop Gemeni - 20 septembrie 2020:

S-ar putea să te atragă ideea de a intra într-o altfel de relație cu cineva de la serviciu, dar este doar o ispită periculoasă. Poate ar trebui să menții o separare clară între cele două domenii în lunile următoare.


Horoscop Rac - 20 septembrie 2020:

Este important, pentru perioada următoare, să menții armonia din relațiile cu cei dragi și să eviți exagerările de orice fel, cum ar fi suspiciunea, gelozia, posesivitatea.


Horoscop Leu - 20 septembrie 2020:

Există riscul să înceapă să se contureze o atmosferă tensionată în familie, care să crească în intensitate de la o zi la alta. Există soluții, dar pentru a le găsi e nevoie de o persoană atentă, interesată de ele.


Horoscop Fecioară - 20 septembrie 2020:

S-ar putea să observi chiar de azi o schimbare în relațiile cu cei din anturajul apropiat. Unii sunt mai orgolioși, alții mai suspicioși, și vei dori să le răspunzi cu aceeași monedă.


Horoscop Balanță - 20 septembrie 2020:

Vei fi tentat, în lunile următoare, începând de astăzi, să cauți noi asocieri pentru a te elibera de problemele financiare sau de lipsa unor resurse. Numai că trebuie să fii atent și la riscuri, să nu le subestimezi.


Horoscop Scorpion - 20 septembrie 2020:

Devii un fel de coordonator al relațiilor cu apropiații, în perioada următoare. Poți fi un fel de cap al răutăților sau un exemplu demn de urmat de oricine.


Horoscop Săgetător - 20 septembrie 2020:

S-ar putea să îți scape anumite informații pe care să fie nevoie să le deduci din gesturi, fapte, atitudini. Eforturile tale, în acest sens, vor da roade, nu vor rămâne fără ecou.


Horoscop Capricorn - 20 septembrie 2020:

Ziua de astăzi poate fi debutul unei perioade pline de provocări pentru tine, care vor veni mai ales de la prietenii influenți, de la persoanele de care vrei să te apropii, cu un anumit scop.


Horoscop Vărsător - 20 septembrie 2020:

Începe să îți pese mai mult de imagine, de felul în care ești văzut și apreciat de cei din jur. Odată cu aceste preocupări vin și riscurile, de exemplu, dorința de a ajunge într-o poziție nemeritată, pe orice cale.


Horoscop Pești - 20 septembrie 2020:

În perioada următoare, cei din jur te vor ajuta, intenționat sau nu, să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat și să ieși din suita de dileme chinuitoare care te-au consumat destul.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă