Horoscop 19-25 aprilie cu Minerva. Zodia care se bucură de bani și succes în carieră

3 săptămâni in urmă 23

Astrologul Minerva a realizat horoscopul pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021. Zodia care se va bucura de bani și succes în carieră în următoarele zile.

Horoscop pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021 cu Minerva

Berbec

Mintea ta este mai rapidă ca de obicei, astfel că probabil astăzi poți înțelege câteva idei complexe și chiar poți desluși misterele vieții tale. Cineva pe care urmează să-l întâlnești îți dă lecții despre cum să-ți rezolvi o problemă.

Taur

Săptămâna aceasta înseamnă belșug pentru nativii acestei zodii. Vei fi martorul continuității, dar și intensificărilor energiilor puternice care te-au împins săptămânile trecute spre descoperirea de sine.

Gemeni

Începutul săptămânii îți oferă un impuls energetic major pentru a fi zbir în tot ceea ce întreprinzi astăzi. Acest aspect aduce treziri bruște și surprize care vor fi numai lapte și miere.

Rac

Încearcă să te reorientezi spre altceva dacă unde ești acum nu e bine. Mergi acolo unde știi că poți fi apreciat, unde poveștile tale ți se potrivesc cu a celor din jur. Este posibil să te afecteze o situație ce se va petrece la finalul intervalului.

Leu

Este posibil să intri într-o situație incomodă săptămâna aceasta. Amintește-ți că poveștile repetate la nesfârșit rareori mai sunt adevărate. Aruncă-te într-o cauză în care crezi.

Fecioară

Ești alături de un prieten. Între timp, încerci să devii mai recunoscător. Este posibil să nu fii recunoscut public, dar nu-ți face griji. În primul rând, schimbările se fac pentru sine, pentru a deveni o variantă mai bună.

Balanță

Problemele legate de carieră mai pot să aștepte câteva zile, acum ocupă-te de cei dragi, pe care i-ai cam neglijat în ultimul timp. Nu te teme să lași puțin deoparte partea profesională. Oricum, toate semnele sugerează că vei fi în creștere.

Scorpion

Ți-au curs prin minte multe idei în ultimele zile. Puterile tale mentale ar trebui să fie deosebit de acute săptămâna aceasta. Vei fi rapid și receptiv. Profită de creșterea ta. Simți că tot ce ți se întâmplă acum poate fi descris ca o renaștere.

Săgetător

Ar putea avea loc o conversație profundă între tine și o persoană care te atrage. Dacă ești deja într-o relație, se poate vorbi chiar despre căsătorie.

Capricorn

Nu vei fi cooperant în această săptămână, ba chiar ursuz și rece. Cel mai probabil, ești la un pas de un moment esențial cu tine, probabil o descoperire de sine majoră.

Vărsător

Ai putea face un salt uriaș în carieră. Intelectul și abilitățile de comunicare ți-au fost aliat în ultimele luni, iar ele ți-au și deschis calea către mai mult și mai bine. S-ar putea, de asemenea, să faci ore suplimentare la muncă.

Pești

Simți cu putere cum imaginația și inspirație îți umblă prin tot corpul. Cuvintele devin subtile și cu subînțeles de când Venus este în Taur. În următoarea perioadă, planeta dragostei și a frumuseții va fi în sectorul comunicării și al logicii.

The post Horoscop 19-25 aprilie cu Minerva. Zodia care se bucură de bani și succes în carieră appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă