Horoscop 16-22 mai 2022. Zodia care va avea o criză profundă, mare atenție

1 săptămână in urmă 100

Astrologii vin cu detalii pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Unii din nativi au parte de lecții grele de la viață, iar altele se bucură de o perioadă înfloritoare în viața lor. Un semn anume va avea o criză profundă din care urmează să își revină, dar cu pași mici. Află și tu cum va fi perioada cuprinsă între 16-22 mai pentru tine! Vin vești bune pentru multe din semne. Iată ce spun specialiștii?

Horoscop pentru 16-22 mai 2022

Berbec – este momentul să descoperi unde este punctul tău slab și de ce mereu pierzi din energie parcă fără să îți dai seama. Trebuie să schimbi asta la tine pentru că te ține din drum.

Taur – săptămâna asta ai toate atenția îndreptată spre relații. De asemenea, nu este exclus să închei o poveste toxică de viață și să pui capăt unui contract.

Gemeni – Soarele intră în zodia ta săptămâna asta. Vei observa o creștere a energiei și încrederii în tine, lucru pe care îl așteptai.

Rac – conștientizezi niște sentimente și poți să închei o poveste de iubire care se află abia la început. Poate fi vorba de schimbarea atitudinii tale asupra dragostei.

Leu – resimți intens din punct de vedere emoțional Eclipsa de Lună, mai ales că pare că nu te desprinzi de trecut. Se pare ca unele atașamente din copilărie o să vină iar în față. Trebuie să te detașezi.

Fecioară – este o perioadă bună să renunți la unele idei fixe pe care le ai. Desprinde-te de raționamentele care te țin pe loc.

Balanță – se poate să ai parte de câteva pierderi financiare. Scopul tău este să vezi viața mai spiritual.

Scorpion – trăiești extrem de intens perioada asta. Eclipsa totală de Lună din zodia ta își pune amprenta serios. Cele mai sigur o să ai o criză existențială, insomnii, negativism, frici și alte temeri la suprafață. Iei decizii mărețe și te transformi radical. Unii apropiați abia te vor mai recunoaște prin acțiunile tale. 

Săgetător – te rupi de trecut și de tot ce este toxic în viața ta. Se poate să ai unele probleme de sănătate, dar nu trebuie să îți faci griji uriașe.

Capricorn – vezi cu adevărat cine îți este prieten și cine nu. Ieși din câteva anturaje, dar asta îți face numai bine.

Vărsător – te poți aștepta la o perioadă frustrantă și obositoare din punct de vedere profesional.

Pești – este o perioadă în care te debarasezi de credințe și convingeri învechite pe care oricum nu ai contat până acum.

The post Horoscop 16-22 mai 2022. Zodia care va avea o criză profundă, mare atenție appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă