Horoscop 11-23 ianuarie 2022. Mercur retrograd va agita total zodiile

2 săptămâni in urmă 12

Astrologii aduc noi detalii pentru cei 12 nativi ai horosocopului. Perioada 11-23 ianuarie va fi una importantă pentru mulți dintre ei. Majoritatea nu vor fi în apele lor din cauza fenomenului. Mercur retrograd îi va agita.

Horoscop 11-23 ianuarie 2022

Berbec – Te simți cu stima de sine scăzută sau chiar aproape de nivelul mării. Trebuie să faci ceva în această privință. Nu te lăsa pradă unor idei.

Taur – Intuiția ta se va intensifica în a doua săptămână din ianuarie, mai cu seamă când vine vorba despre partea financiară. Poți câștiga câțiva bani sau ai parte de alte condiții la locul de muncă.

Gemeni – Te vei purta neobișnuit cu oamenii pe care îi iubești. Vei deveni deodată prea emoțional sau prea rece. Cei din jurul tău nu reușesc să înțeleagă extremele pe care le arăți.

Rac – Cei născuți sub acest semn au ocazia să fie în centrul atenției în săptămânile care urmează. Este momentul să strălucești din punct de vedere social.

Leu – Urmează o perioadă în care să îți reîncarci bateriile. Faci ordine în viața ta și simți că vine un val de schimbări. Observi cine îți este alături în aceste clipe pline de modificări.

Fecioară – Se poate instala o stare de frustrare sau nemulțumire interioară. Te simți iritat de multe evenimente și pare că nu mai e locul tău niciunde. Încearcă să te relaxezi.

Balanță – Încearcă să te organizezi mai bine și să fii disciplinat. Aceste calități te pot duce departe în anul 2022. Urmează o perioadă de poveste pentru tine. Se poate că îți faci cunoștințe noi.

Scorpion – Vei începe să acorzi mai mult timp sănătății și chestiunilor financiare. Ai energii multe de acumulat și simți deseori tensiune și incertitudine cu privire la viitor în ceea ce privește job-ul.

Săgetător – Evită să faci schimbări la locul de muncă pentru că te va dezechilibra. Fă ceva să-ți ușurezi munca și încearcă să ai răbdare cu oamenii și cu evenimentele care urmează să vină în prim-plan în viața ta.

Capricorn – E momentul să te exprimi liber și să spui ce te nemulțumește față de comportamentul celorlalți. Nu mai ține tensiunea doar pentru tine, ci stabilește limite pentru viitor.

Vărsător – Se văd câteva probleme interioare pentru voi, iar pe unele sigur le vei dezvolta în viitorul apropiat. E important să îți dorești schimbarea și să lași adevărul să vină la suprafață.

Pești – Ai multe treburi și pare că te omoară rutina la care ai ajuns pe toate planurile. Nimic nu te mai mulțumește și te agită până și cele mai mici detalii. Fă schimbările de care ai nevoie.

The post Horoscop 11-23 ianuarie 2022. Mercur retrograd va agita total zodiile appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă