Horia Tecău și Kevin Krawietz, punct final la US Open! Eșec în doar 68 de minute

1 lună in urmă 29

Perechea româno-germană Horia Tecău / Kevin Krawietz a fost învinsă de americanii Steve Johnson/Sam Querrey cu 6-2, 7-6 (5), în sferturile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Şlem al anului.

Tecău şi Krawietz, favoriţii numărul şase, s-au înclinat după 68 de minute.

Perechea româno-germană a suferit la serviciu, încheind meciul cu 2 aşi şi 8 duble greşeli, şi procentaje mult sub cele ale americanilor. Tecău şi Krawietz şi-au creat doar două mingi de break, ambele ratate.

Horia Tecău și Kevin Krawietz, punct final la US Open! Eșec în doar 68 de minute

Tecău şi Krawietz vor primi pentru evoluţia lor un cec de 93.000 de dolari şi 360 de puncte ATP la dublu. Horia Tecău, campion la US Open în 2017, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, a ajuns anul trecut în semifinale la Flushing Meadows, făcând pereche tot cu Rojer.

#USOpen QFs
Steve Johnson / Sam Querrey vs Kevin Krawietz / Horia Tecău 62 76(5) pic.twitter.com/oZFDtG45yT

— TennisRomania.Com (@tennisromania) September 7, 2021

Perechea Horia Tecău/Kevin Krawietz (România/Germania), cap de serie numărul 6, se calificase, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de grand slam US Open.

Tecău şi Krawietz au trecut în optimi de echipa Santiago Gonzalez/Andres Molteni (Mexic/Argentina), scor 6-2, 7-6 (5), într-o oră şi 47 de minute. Meciul a fost perturbat de ploaie, fiind întrerupt de câteva ori.

Kevin Krawietz und Horia Tecau haben das Halbfinale im Doppel verpasst. Sie unterlagen Steve Johnson und Sam Querrey mit 2-6, 6-7. #USOpen

— Chip & Charge (@ChipundCharge) September 7, 2021

România mai este reprezentată la openul american de echipa Monica Niculescu / Elena Gabriela Ruse. Ele vor juca, miercuri, în sferturi, cu cuplul Alexa Guarachi / Desirae Krawczyk (Chile/SUA), cap de serie numărul 7.

Această partidă este a doua în sesiunea de seară de pe arena Louis Armstrong, după un alt meci de dublu feminin, care începe la ora 23.00.

The post Horia Tecău și Kevin Krawietz, punct final la US Open! Eșec în doar 68 de minute appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă