Horia Tecău și Kevin Krawietz, în finala turneului ATP de la Barcelona! I-au învins pe favoriții 3 după o minge de meci salvată

2 săptămâni in urmă 42

Echipa româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat sâmbătă în finala turneului ATP 500 de la Barcelona, după o victorie spectaculoasă contra favoriților numărul 3, Rajee Ram (SUA) și Joe Salisbury (Marea Britanie), scor 1-6, 6-3, 11-9.

Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au calificat în finala turneului ATP de la Barcelona, dotat cu premii în valoare totală de 1,7 milioane de euro, la capătul unui meci palpitant! Tecău și Krawietz au revenit spectaculos după ce au cedat primul set cu 6-1, iar în super tie-break au salvat și o minge de meci.

Românul și neamțul vor disputa a doua finală din 2021, după ce au mai jucat cu trofeul pe masă și la Rotterdam – au pierdut cu 6-7(7), 2-6 în fața croaților Nikola Mektic și Mate Pavic! În finala de la Barcelona, Horia și Kevin vor da piept cu favoriții principali, columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah.

Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au calificat în finala de la Barcelona după o revenire spectaculoasă în fața favoriților 3

Echipa Horia Tecău/Kevin Krawietz a devenit una de temut în circuitul de dublu! Horia și Kevin i-au răpus pe favoriții numărul 3 de la Barcelona, Rajeev Ram și Joe Salisbury, după o oră și 19 minute de joc! Cele două perechi și-au împărțit primele două seturi, pentru ca super tie-break-ul să fie un veritabil thriller. Tecău și Krawietz au fost conduși cu 9-8, dar românul și neamțul au avut nervi de oțel! Cei doi au salvat mingea de meci, câștigând trei puncte consecutive, scor final 1-6, 6-3, 11-9.

Joe Salisbury and Rajeev Ram are beaten by Kevin Krawietz and Horia Tecau 1-6 6-3 (11-9) in the semi finals in Barcelona. pic.twitter.com/Qxp0YEH3ff

— Tennis on telly 🎾📺🇬🇧 (@tennisontelly) April 24, 2021

Horia Tecău și Kevin Krawietz și-au asigurat câte un cec în valoare de 19.650 de euro și 300 de puncte ATP după calificarea în finala de la Barcelona! Un eventual triumf al echipei româno-germane le-ar aduce câte 29.250 de euro și 500 de puncte ATP celor doi jucători. Finala probei de dublu de la Barcelona dintre Horia Tecău/Kevin Krawietz și Juan Sebastian Cabal/Robert Farah se va disputa duminică, de la ora 14:00. Meciul lui Tecău va fi urmat de super finala de simplu dintre Rafael Nadal (Spania) și Stefanos Tsitsipas (Grecia).

The post Horia Tecău și Kevin Krawietz, în finala turneului ATP de la Barcelona! I-au învins pe favoriții 3 după o minge de meci salvată appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă