Horia Tecău și Kevin Krawietz au pierdut la debutul în Mastersul de la Paris! Prezența la Turneul Campionilor, în pericol

3 săptămâni in urmă 32

Horia Tecău (România) și Kevin Krawietz (Germania) au fost învinși la debutul în turneul Masters de la Paris, scor 3-6, 3-6 cu Fabrice Martin (Franța) și Andreas Mies (Germania).

Horia Tecău și Kevin Krawietz au emoții în privința calificării la Turneul Campionilor de la Torino, după ce au suferit o înfrângere usturătoare în optimile Mastersului de la Paris! Jucătorul local Fabrice Martin și fostul coechipier al lui Kevin Krawietz, Andreas Mies, au învins echipa româno-germană într-o oră și 13 minute.

În ciuda înfrângerii, Tecău și Krawietz vor împărți un cec de 15.250 de euro și vor fi recompensați cu 90 de puncte în clasamentul WTA. Prea puțin însă pentru ca Horia și Kevin să-și asigure biletul pentru Turneul Campioanelor, cea mai importantă competiție a finalului de sezon.

Horia Tecău și Kevin Krawietz, învinși la debutul în Mastersul de la Paris

Horia Tecău și Kevin Krawietz au făcut un meci modest la debutul în Mastersul de la Paris, dotat cu premii în valoare totală de 3 milioane de euro!

Românul și neamțul și-au pierdut serviciul de patru ori și au realizat doar un break, astfel că Fabrice Martin și Kevin Krawietz s-au impus relativ lejer, cu 3-6, 3-6. Continuă problemele pentru Horia și Kevin, care nu au mai cucerit breun titlu de la Halle, în luna iunie.

Prezența lui Horia Tecău la Turneul Campionilor, în pericol

Prezența lui Horia Tecău la Turneul Campionilor (14 – 21 noiembrie) este acum în pericol! Chiar dacă se află pe locul al 7-lea în clasamentul pentru Torino, cu 3.110 puncte, Horia și Kevin nu sunt calificați matematic la Turneul Campionilor, unde merg cele mai bune opt echipe ale sezonului.

Cei doi pot fi depășiți în această săptămână de Jamie Murray/Bruno Soares (Marea Britanie/Brazilia, 3.005 p) – mai au nevoie de două victorii la Paris, și de Filip Polasek/John Peers (Slovacia/Australia, 2.320 p) – trebuie să câștige titlul în capitala Franței pentru a-i devansa pe Tecău și Krawietz. Iar până la Turneul Campionilor va mai avea loc un turneu, săptămâna viitoare, la Stockholm (Suedia).

The post Horia Tecău și Kevin Krawietz au pierdut la debutul în Mastersul de la Paris! Prezența la Turneul Campionilor, în pericol appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă