Horia Tecău și-a anunțat meciul de retragere! Când va avea loc și ce nume mari din fotbalul românesc sunt așteptate

4 săptămâni in urmă 19

  • Liga 1: Voluntari - UTA, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan - Universitatea Craiova, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

Horia Tecău şi Simona Halep vor juca un ''super demonstrativ'' de tenis alături de invitaţii lor. Evenimentul va avea loc în data de 10 iunie, la BT Arena.

Horia Tecău va juca meciul său de retragere în iunie, anul viitor

Meciul va marca retragerea din cariera sportivă a lui Horia Tecău, vicecampion olimpic şi dublu câştigător de Grand Slam la dublu, subliniază organizatorii.

"Sports Festival, unicul festival dedicat sportului din România, revine anul viitor cu surprize şi super evenimente care vor aduce în faţa publicului campioni de talie mondială. Cea de-a treia ediţie va avea loc în 9-12 iunie 2022 în Cluj-Napoca şi va însemna patru zile în care sportul îşi prezintă tot universul pentru publicul amator sau profesionist", se arată în comunicat.

Horia Tecău va mai juca pentru România, la Cupa Davis

După meciul câștigat la Cupa Davis contra perechii Sergio Galdos și Arklon Huertas del Pino, scor 4-6, 6-3, 6-2, Horia Tecău a declarat pentru Digi Sport că va continua să joace pentru România în Cupa Davis, deși și-a anunțat retragerea din circuitul ATP.

"Mi-am dorit victoria din multe puncte de vedere. Pentru mine, nu știam ce se va întâmpla după acest meci. Suntem la un baraj pentru Grupa Mondială, e un moment fantastic pentru tenisul masculin.

După această victorie, vreau să fiu prezent și la următorul meci. Să joc, am luptat mulți ani să ajungem aici și vreau să fie alături de ei. Nu e garantat locul meu în echipă, trebuie să fiu în formă și să ne prezentăm la un nivel înalt. Va conta foarte mult dacă vom juca acasă.

Nu-mi dau seama cum au trecut acești ani, totul a fost atât de rapid, parcă s-au trăit trei-patru vieți. Am avut parteneri incredibili. M-am îndrăgostit de Cupa Davis, am multe amintiri frumoase. Nu știu care va fi finalul, mă bucur că mai am oportunitatea să joc.

Simt că am nevoie de o pauză, au fost mulți ani foarte intenși. După această pauză de câteva săptămâni, în care am nevoie să mă refac fizic, vom pregăti meciul următor de Cupa Davis. Sperăm că nu va fi ultimul", a spus Horia Tecău, în cadrul emisiunii Așii Tenisului de la Digi Sport.

Etichete: gheorghe hagi , simona halep , adrian mutu , horia tecau , meci demonstrativ , meci de retragere

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă