Horia Tecău riscă să rateze calificarea la Turneul Campionilor, după eșecul neașteptat de la Paris

3 săptămâni in urmă 22

  • Liga 1: Farul - FCSB, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Tecău şi Krawietz, favoriţii numărul şapte, intraţi direct în optimi, au fost învinși de către echipa Fabrice Martin (Franţa)/Andreas Mies (Germania), scor 6-3, 6-3.

Obiectivul lui Horia Tecău pe final de sezon este calificarea la Turneul Campionilor (14 – 21 noiembrie). Chiar dacă se află pe locul al 7-lea în clasamentul pentru Torino, Horia și Kevin Krawietz nu sunt calificați matematic la competiția care reunește cele mai bune opt echipe ale sezonului.

Românul și germanul pot fi depășiți în clasament de către echipa Jamie Murray/Bruno Soares (Marea Britanie/Brazilia), care mai are nevoie de două victorii la Paris.

Slovacul Filip Polasek și australianul John Peers trebuie să câștige titlul la Paris pentru a-i devansa pe Tecău și Krawietz în clasamentul ATP Race.

Situația din clasamentul ATP Race la dublu

Află ce stă cu adevărat la baza societății americane. Mit sau manipulare? Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Până la Turneul Campionilor va mai avea loc un turneu, săptămâna viitoare, la Stockholm (Suedia), de categorie ATP 250.

  • 6 participări la Turneul Campionilor are Horia Tecău (36 de ani): două cu Robert Lindstedt (2011, 2012) și 4 cu Jean-Julien Rojer (2014, 2015 - când au cucerit titlul, 2017 și 2019).
Etichete: atp , dublu , horia tecau , paris , turneul campionilor , kevin krawietz
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă