Horia Brenciu s-a vaccinat anti-Covid. Controversele stârnite în mediul online: „Cât v-a costat?”

2 luni in urmă 6

Horia Brenciu s-a vaccinat anti-Covid. „Veni, vidi, vaccin, vici! 🙂 Și dacă doriți să nu simțiți înțepătura, “My way” merge de minune! Mulțumesc soției pentru suport! 🙂 PS – vaccinat de 8 martie… N-am anticipat asta. Ce nu fac eu pentru sexul frumos?!„, a scris artistul pe pagina sa de Instagram.

Horia Brenciu s-a vaccinat anti-Covid

Cat v-a costat să vă vaccinați? Mama are 75 de ani și nici acum nu a fost vaccinată și nici nu a reușit să fie programată de doctorul de familie deoarece nu mai sunt locuri!”, a scris unul dintre prietenii virtuali.

Nu m-a costat vaccinarea. Am așteptat cuminte programarea”, apoi a continuat pe un ton glumeț, când un internaut a sugerat că a ajuns la vaccinare fiindcă e obez: „Da, urșii au întotdeauna prioritate”, a replicat Brenciu.

O altă fană i-a scris că nu îl va mai urmări de acum înainte din cauza gestului său de a se filma în timpul vaccinării. „Păcat. Și dacă tot te-ai filmat… trebuia să îți pui tricou negru. Prietenii știu de ce. Sauuuu…. făceai vaccin… că ești liber să faci ce dorești… dar nu te filmai”. Nici la acest comentariu, artistul nu a rămas indiferent: „Îți faci prea multe probleme! Pe bune! relaxează-te! Ai o viață în față! Trăiește-o!”.

Citeşte şi: Horia Brenciu va prezenta „La Măruţă”. Anunţul făcut în urmă cu puţin timp

Horia Brenciu: Nu rezolvaţi nimic dacă număraţi morţii şi infectările

Horia Brenciu a declarat în cadrul unei emisiune de la Pro TV despre cum i-a afectat pandemia de COVID pe artiștii români.

Artistul susține că se protejează de coronavirus, știind care sunt regulile și care este legea. Cu toate acestea, Horia Brenciu a precizat că în momentul în care își pupă copilul și soția nu poartă mască.

Ca să nu existe contestații și tot felul de vorbe despre ceea ce îți povestesc, vreau să spun că mă protejez de ea știind care sunt regulile, știind ce trebuie să fac, știind foarte bine ce zice legea. Când îmi pup copii și nevasta nu port masca”, a precizat Brenciu.

Artistul susține că oamenii ar trebuie să își vadă de cursul vieții și să nu se gândească la numărul morților, infectărilor, vaccinurilor sau lockdown-urilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă