Horațiu Moldovan le răspunde suporterilor care i-au acuzat pe jucătorii Rapidului că au băut până la 6 dimineața: „Nu își avea locul!”. Ce spune portarul despre meciul cu FCU Craiova

4 săptămâni in urmă 17

Portarul Horațiu Moldovan a ținut să le transmită un mesaj suporterilor care i-au acuzat în mediul online că ar fi băut în oraș până la 6 dimineața după ce au scos in extremis un punct pe terenul lui Dinamo, 1-1.

Suporterii rapidiși susțin că jucătorii ar fi petrecut în exces după meciul împotriva lui Dinamo, încheiat, 1-1, și că acesta ar fi principalul motiv al eliminării din Cupa României suferită în fața divizionarei secunde ASU Poli Timișoara. Portarul Horațiu Moldovan a ținut să le răspundă fanilor și a ținut totodată să le promită că el și colegii săi vor face tot posibilul să câștige următoarele două meciuri din Liga 1, cu FCU Craiova și Academica Clinceni.

Fotbalistul giuleștenilor spune că vrea să își ia revanșa în fața oltenilor, după ce aceștia i-au învins în sezonul trecut al ligii secunde.

Horațiu Moldovan, răspuns pentru suporteri

Horațiu Moldovan nu le-a rămas dator suporterilor care i-au acuzat pe el și colegii lui că ar fi petrecut până în zorii zilei după egalul smuls cu Dinamo în minutele de prelungire. Portarul giuleștean spune că nu își aveau locul aceste discuții, mai ales în contextul în care Rapid a reușit să învingă și campioana României, CFR Cluj.

„Nu neapărat că ne-au deranjat dar nu cred că îşi aveau locul ce au spus despre echipă în aceste momente. Am bătut şi campioana. Am făcut un meci mai slab cu Dinamo, a venit şi această înfrângere din Cupa. Le respectă decizia suporterilor îi aşteptăm în continuare alături de noi şi sperăm să obţinem 6 puncte din următoarele două meicuri”, a declarat Horațiu Moldovan pentru Telekom Sport.

Portarul giuleștenilor spune că așteaptă acum să câștige în fața lui FCU Craiova, după ce oltenii au avut câștig de cauză în sezonul trecut, când ambele formații evoluau în eșalonul secund. „O revanşă… e mult spus o revanşă, într-adevăr ne-au batut în Liga a doua, noi sperăm să-i batem unde e mai important în primul eşalon”, a conchis Horațiu Moldovan.

The post Horațiu Moldovan le răspunde suporterilor care i-au acuzat pe jucătorii Rapidului că au băut până la 6 dimineața: „Nu își avea locul!”. Ce spune portarul despre meciul cu FCU Craiova appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă