Hocheiști ruși beți, dați jos din avionul care trebuia să-i ducă acasă de la Mondialul U20 din Canada

2 săptămâni in urmă 15

Marie Lehmann, jurnalistă suedeză, care s-a aflat în aeronavă, a anunțat că tinerii hocheiști au fost debarcați din avion: erau beți, au refuzat să respecte cerința măștii sanitară au fumat și au agresat personalul de bord, transmite Blick.

Mondialul Under 20 de la Edmonton, Canada s-a anulat pe 29 decembrie, după două zile de turneu, din cauza numeroaselor cazuri de infecție cu Covid. Infecții au fost depistate și în rândul delegației ruse, care cedase cu Suedia, 3-6, și bătuse Elveția (4-2).

Deși nu aveau nimic de sărbătorit, tinerii jucători ai Zbornaiei au făcut haos la îmbarcarea spre casă, pe 1 ianuarie, la aeroportul din Calgary.

După cum a scris pe Twitter jurnalista Marie Lehmann, rușii au fost debarcați din avion! Erau beți, au agresat personalul de bord, care le atrăsese atenția să poarte măștile sanitare obligatorii, și au fumat.

Både det tjeckiska och det ryska JVM-laget har avvisats från vårt plan. Och kommer inte att få åka med till Frankfurt.
Fylla, rökning och vägran att bära ansiktsmask är några av anledningarna. Att vägra bäst msk är brottsligt i Kanada.
Det finska laget får åka med.@svtsport pic.twitter.com/zyf9n8Nfjh

— Marie Lehmann (@svtlehmann) January 1, 2022

Cehii, debarcați și ei în haosul creat!

Din cauza situației create, din zborul AirCanada au fost conborâți și hocheiștii cehi, care nu aveau nici o vină. Echipajul de zbor a crezut că cehii sunt ruși, din cauza echipamentului lor similar! Ulterior, compania aeriană și-a cerut scuze pentru incident și a suportat costurile hotelului și biletele pentru zborul următor spre casă.

Doar juniorilor finlandezi li s-a permis să rămână în acest avion, după cum a explicat jurnalist Lehmann.

Ca urmare a incidentului, zborul de la Calgary la Frankfurt, Germania, a fost întârziat cu trei ore.

Nici drumul spre casă al echipei suedeze nu a fost lipsit de probleme. Avionul a fost nevoit să facă o escală neprogramată în Islanda, pentru că la bord fusese o urgență medicală: un pasager a suferit un stop cardiac. Medicul echipei suedeze, Ryan Allenby, a fost cel care a început resuscitarea cardiopulmonară.

Foto: IIHF.com

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă