Hervin Ongenda are zilele numărate la FC Botoșani. „Pleacă în Golf!” În ce condiții renunță Valeriu Iftime la el

2 săptămâni in urmă 10

Hervin Ongenda (26 de ani) are zilele numărate la FC Botoșani, toate acestea deoarece există interes pentru serviciile sale de la un club din Golf.

Fostul fotbalist de la PSG ar putea să nu mai joace pentru formația  antrenată de Marius Croitoru în partea a doua a sezonului 2021 – 2022. Francezul a primit o ofertă din Golf, iar Valeriu Iftime e dispus să renunțe la serviciile sale.

Patronul grupării din Botoșani a transmis că o să îl lase pe Hervin Ongenda să plece de la trupa din Liga 1, doar dacă oferta o să fie convenabilă pentru club și jucătorul o să fie mulțumit din punct de vedere financiar.

Hervin Ongenda pleacă de la FC Botoșani

„A fost o ofertă pentru Ongenda. El pleacă în Golf. Există o ofertă, dar care nu a ajuns la clubul meu. Ne-a spus doar impresarul. Eu am spus suma și i-am transmis că cel mai important lucru e să vorbească cu jucătorul. Și, dacă jucătorul semnează, iar suma este cea pe care am cerut-o, îi dau drumul.

Deci, numai dacă vrea jucătorul, pentru că la Ongenda am mai avut discuții apăsate când a plecat în Italia și a fost mai mult o telenovelă. Aș vrea să discute cu copilul, să vadă dacă îi convin condițiile. Ongenda mi-a spus că încă nu e clar și că o să vadă când revine din vacanță”, a spus Valeriu Iftime, conform Fanatik.

Ongenda, dorit și de Gigi Becali la FCSB

Hervin Ongenda a fost dorit și de FCSB în trecut, dar francezul a refuzat oferta venită din partea lui Gigi Becali, cel care era sigur că fotbalistul o să semneze contractul.

Asta nu e tot! Valeriu Iftime dezvăluita pe finalul anului 2021 că nu mai poate să îl țină pe fostul fotbalist de la PSG la FC Botoșani, toate acestea deoarece o să plece pe un contract de 40.000 de euro pe lună.

The post Hervin Ongenda are zilele numărate la FC Botoșani. „Pleacă în Golf!” În ce condiții renunță Valeriu Iftime la el appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă