Hermannstadt - Viitorul 0-0, ACUM pe Digi Sport 2. Constănțenii, mai periculoși, dar fără efect pe tabelă

1 lună in urmă 3

13.03.2021, 14:30

Liga 3: Steaua - FCSB 2, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - FCSB, 20:00, sâmbătă, Digi Sport 1

LIVE VIDEO | Partida Hermannstadt - Viitorul Constanța, din cadrul rundei cu numărul 27 a Ligii 1, va fi transmisă în direct, de la ora 14:30, pe Digi Sport 2 și pe site-ul digisport.ro.

Hermannstadt, penultima clasată în Liga 1, cu 22 de puncte, nu mai are nicio șansă din punct de vedere matematic de a evita play-out-ul. Elevii lui Liviu Ciobotariu vin după trei eșecuri consecutive. De partea cealaltă, Viitorul este pe poziția a 11-a, cu 29 de puncte și un meci mai puțin disputat, dar încă speră să prindă unul dintre primele șase locuri.

LIVE VIDEO | Hermannstadt - Viitorul, ora 14:30, pe Digi Sport 2. Confruntări directe și statistici

Hermannstadt și Viitorul Constanța s-au duelat de șapte ori la nivelul primei ligi. Ambele echipe au fructificat avantajul terenului propriu. Per total, formația de la malul mării s-a impus de patru ori, sibienii, în alte două rânduri, iar un joc s-a încheiat la egalitate.

Cei doi tehnicieni s-au întâlnit în patru ocazii. S-a înregistrat o remiză, Ciobotariu a câștigat două confruntări, iar Mircea Rednic și-a adjudecat una. Mayoral este cel mai bun marcator al gazdelor, cu cinci reușite, în timp ce Andrei Ciobanu este principala "gură de foc" a constănțenilor, cu șase goluri.

LIVE VIDEO | Hermannstadt - Viitorul, ora 14:30, pe Digi Sport 2. Echipe probabile

Hermannstadt: Figueiredo – Stoica, Opruț, Mățel, Matricardi – Pires, Dâlbea, Mayoral, Voda, Aosman – KaranovicViitorul: Cojocaru – Mladen, Boboc, Benzar, Dobrosavlevici – Matei, Ciobanu, Artean, Grădinaru – Ganea, Jo Santos
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă