Hermannstadt - UTA Arad 1-1, ACUM, la Digi Sport 1. Hora egalează dintr-o lovitură liberă superbă

6 days ago 1

18.10.2020, 20:14

Liga 1: Dinamo - Universitatea Craiova, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Viitorul, luni, 18:00, Digi Sport 1

Meciul Hermannstadt - UTA Arad, din cadrul etapei a șaptea a Ligii 1, se joacă duminică, de la ora 18:45, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro, în format live video și text.

Partida se va juca pe arena ”Gaz Metan” din Mediaș, stadionul ”Municipal” din Sibiu fiind închis pentru lucrări de modernizare. Jocul de duminică seară va consemna prima întâlnire directă dintre Hermannstadt și UTA Arad la nivelul Ligii 1.

LIVE VIDEO Hermannstadt - UTA Arad, de la 18:45, la Digi Sport 1

Hermannstadt are un început solid de sezon, cu o singură înfrângere, împotriva campioanei CFR Cluj, două victorii și trei remize în primele șase etape.

Datorită acestor rezultate, formația antrenată de Ruben Albes este, cu 9 puncte, pe locul șapte în Liga 1, iar o victorie cu UTA Arad i-ar permite să urce pe pozițiile de play-off.

De partea cealaltă, UTA Arad a înregistrat o singură victorie, la Dinamo, patru egaluri și o înfrângere în acest debut de campionat, și este pe locul 11.

LIVE VIDEO Hermannstadt - UTA Arad, echipele probabile

Hermannstadt: Cristiano - Belu, Viera, Stoica, Opruț - Dâlbea, Pires - Caiado, Sîntean - Jo Santos, FortesUTA: Iacob - Buștea, Erico, Benga - Rrumbullaku - Roșu, Albu, Miculescu, Rusu - Morar, Hora
Read Entire Article
Powered By Seo Tools