Hermannstadt - Sepsi 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. Golofca deschide scorul cu noroc

1 lună in urmă 4

28.02.2021, 17:59

Liga 1: Hermannstadt - Sepsi, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Botoșani - FCSB, duminică, 20:30, Digi Sport 1

FC Hermannstadt - Sepsi Sfântu Gheorghe, meci contând pentru etapa cu numărul 25 din Liga 1, se dispută astăzi, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Hermannstadt, locul 14, cu 22 de puncte, are o singură victorie în ultimele 12 runde - cea cu FCSB, scor 1-0. În runda trecută, sibienii lui Liviu Ciobotariu au pierdut la limită pe terenul Universității Craiova, 0-1.

LIVE VIDEO Hermannstadt - Sepsi, ora 18:00, Digi Sport 1

"Trebuie să câştigăm acest meci, fiindcă situaţia noastră din clasament este una delicată şi vrem să ţinem pasul cu plutonul. Avem nevoie de puncte. Avem la dispoziţie aproape tot lotul de data asta, problemele fiind mai reduse în acest sens. Aştept de la jucători mai multă responsabilitate, o tresărire de orgoliu, fiindcă avem nevoie de puncte

Va fi un joc dificil. Întâlnim o echipă cu un obiectiv diferit faţă de cel pe care îl avem noi. Ei se luptă pentru primele 6 locuri în clasament. Sepsi este o echipă arţăgoasă, ambiţioasă şi foarte bună. Au pierdut 3 meciuri în 24 de etape, ceea ce înseamnă că au o eficacitate foarte mare", a declarat Ciobotariu.

Sepsi, poziția 4, cu 37 de puncte, are șase remize consecutive în Liga 1, iar o victorie i-ar aduce pe covăsneni și mai aproape de asigurarea obiectivului - calificarea în play-off.

"Vom juca în condiţii speciale. Vremea se anunţă ploioasă, iar terenul mai mult ca sigur că nu se va prezenta în cele mai bune condiţii pentru că echipa gazdă (n.r. - Gaz Metan Mediaş) va juca acasă. FC Hermannstadt este o echipă care are nevoie de puncte, o echipă matură, robustă, cu jucători cu experienţă.

Antrenorul lor a venit de puţin timp, dar în joc echipa a arătat o creştere în joc. Aşa că va fi o partidă dificilă. Noi avem obligaţia să câştigăm, să spargem gheaţa după seria asta foarte lungă de egaluri", a spus și Leo Grozavu.

Hermannstadt și Sepsi s-au mai întâlnit de șapte ori în Liga 1. Sibienii au câștigat de două ori, patru partide s-au încheiat la egalitate, iar covăsnenii s-au impus doar o dată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă