Hermannstadt – Poli Iaşi 0-1, Video Online în etapa a 15-a din Liga 1 | Gură de oxigen pentru moldoveni, care scapă de ultimul loc! Emoții tot mai mari pentru Ruben Albes

2 luni in urmă 1

Poli Iași a învins-o pe FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci disputat în deplasare, în etapa a 15-a din Liga 1. Partida s-a disputat pe terenul lui Gaz Metan Mediaș.

Prima repriză a fost una slabă, însă cu foarte multe intrări dure. Fără niciun șut pe poartă în prima parte, cele două formații au revenit de la cabine cu gânduri mărețe.

Chiar dacă sibienii au fost cei care au forțat în partea a doua, cei care au marcat au fost însă ieșenii. Opruț a făcut un fault în careu și arbitrul a arătat punctul cu var. Andrei Cristea, intrat după pauză, a luat mingea și a executat o „torpilă” direct în vinclul porții lui Cristiano.

Poli Iași obține 3 puncte decisive pentru a spera la evitarea de la retrogradare. Moldovenii au urcat de pe ultimul loc și acum se află pe poziția a 14-a, cu tot atâtea puncte. De partea cealaltă, Hermannstadt e pe locul 12, cu 15 puncte.

Ruben Albes, pe picior de plecare

Antrenorul lui Hermannstadt, spaniolul Ruben Albes, a ajuns la două meciuri consecutive fără victorie și are scaunul amenințat, mai ales că nu e în cele mai bune relații nici cu conducerea clubului. Spaniolul a avut mai multe contre cu Anamaria Prodan în ultima vreme.

Hermannstadt conduce la întâlnirile directe!

Partida de la Mediaș a fost arbitrată de Viorel Flueran (Craiova), ajutat la cele două linii de Adrian Popescu (Craiova) și Florian Vișan (Galați). Rezervă este George Găman (Galați)

Cele două echipe s-au mai întâlnit de nouă ori în principala competiţie internă, de patru ori au câştigat sibienii, de trei ori au terminat la egalitate, iar două partide s-au încheiat cu victoria ieşenilor.

Primul meci a avut loc pe 26 octombrie 2018, CSM Politehnica – FC Hermannstadt 0-2, goluri înscrise de Hama Tsoumou şi Lucian Dumitriu. Cu acelaşi scor au învins ardelenii şi în returul sezonului regular 2018/2019, pe 3 martie 2019, rezultat în urma căruia oaspeţii au ratat calificarea în play-off.

Hermannstadt – Poli Iași 0-1
A marcat: A. Cristea 68′ pen.

FINAL DE MECI! Poli Iași se impune pe terenul sibienilor și scapă de ultimul loc din Liga 1!
min. 88:
Portarul Brînză respinge în corner șutul plasat al lui Buzan.
min. 68: GOOOOL POLI IAȘI! Andrei Cristea execută lovitura de pedeapsă în forță la vinclu și deschide scorul! (Vezi VIDEO cu reușita atacantului)
min. 67: Opruț faultează în careu și arbitrul dictează penalty!
min. 62:
Calcan vede cartonașul galben!
min. 51:
Opruț șutează de la marginea carelui puțin pe lângă poarta lui Brînză.
min. 46:
A început repriza secundă!

PAUZĂ la Mediaș! Niciun șut pe poartă din partea celor două echipe!
min. 37:
Mayoral vede și el cartonașul galben pentru o intrare cu talpa la Frăsinescu!
min. 30:
Platini își dă cu stângul în dreptul și în momentul în care vrea să recupereze mingea se întinde și se accidentează! Acesta este înlocuit cu Popadiuc.
min. 22:
Frăsinescu vede cartonașul galben pentru un fault din spate.
min. 17:
Ieșenii obțin o lovitură liberă în apropierea careului advers, însă execuția acesteia lasă de dorit.
min. 1:
A început meciul!

Echipele de start

HERMANNSTADT: Cristiano – Vodă, Viera, I. Stoica, Opruț – Mustivar, Addae, Romario Pires – Sîntean, Joalisson, Mayoral
REZERVE: I. Pop, Bastos, Belu, Ster, Osan, Buzan, Alhassan, Dâlbea, Scarlatache
ANTRENOR: RUBEN ALBES

POLI IAȘI: Brînză – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu – F. Cristea, De Iriondo, Passaglia – Almada, Chacana, Calcan
REZERVE: Axinte, A. Cristea, Angiulli, A. Stan, Popadiuc, Cabral, Tălmaciu, Mensah
ANTRENOR: Daniel Pancu

 

 

The post Hermannstadt – Poli Iaşi 0-1, Video Online în etapa a 15-a din Liga 1 | Gură de oxigen pentru moldoveni, care scapă de ultimul loc! Emoții tot mai mari pentru Ruben Albes appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă