Hermannstadt - FC Botoșani 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Keyta restabilește egalitatea

4 luni in urmă 18

28.09.2020, 16:26

Liga 1: Hermannstadt - Botoșani, luni, ora 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - UTA, luni, ora 21:00, Digi Sport 1

Hermannstadt - FC Botoșani, penultimul meci contând pentru runda a cincea din Liga 1, se dispută acum și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Sibienii vin după primul succes înregistrat în acest sezon, pe terenul Chindiei Târgoviște, scor 3-1. Formația lui Ruben Albes a strâns cinci puncte în primele patru etape și ocupă locul 10.

LIVE VIDEO Hermannstadt - FC Botoșani, de la 18:00, pe Digi Sport 1

FC Botoșani este una dintre cele trei echipe neînvinse ale campionatului, după două victorii și două remize, care au dus echipa lui Marius Croitoru pe poziția a cincea, cu opt puncte.

În cazul unei victorii, moldovenii pot urca până pe locul secund, la egalitate de puncte cu CFR Cluj.

"Probabil şi ei vor să câştige împotriva Botoşaniului. Nu vreau să mă apăr. Nu ştiu să mă apăr. Nici nu mă interesează lucrul acesta. Depinde foarte mult ce tactică vom aborda la meciul cu Sibiul.

Toată viaţa mea voi juca pe atac. Toate antrenamentele pe care le fac le fac pentru atac, pentru a da posibilitatea jucătorilor soluţii să marcheze. Nu o să mă închid", a declarat Marius Croitoru, înaintea meciului cu Hermannstadt.

Hermannstadt și FC Botoșani s-au mai întâlnit de șase ori până acum în Liga 1, iar sibienii nu au obținut nicio victorie. Una dintre partide s-a terminat la egalitate, iar celelalte cinci au fost câștigate de moldoveni.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă