Hermannstadt - Chindia 1-1. Liviu Ciobotariu recunoaște: „Nu meritam mai mult! Fizic am stat foarte prost” » Ce a spus Săndoi

1 lună in urmă 1

Detalii despre Hermannstadt - Chindia 1-1, AICIProgramul + rezultatele rundei #19 din Liga 1

„S-a repetat scenariul meciului cu CFR. Am jucat foarte bine în prima repriză. Adversarul nu și-a creat nicio situație de a marca. Am dominat, am avut posesia. Am reușit să deschidem scorul. După, am fost modești în al doilea act. După 5 minute, am primit gol. Fizic am stat foarte prost. Nu meritam mai mult. 

Sunt puțin dezamăgit că n-am reușit să câștigăm, însă rezultatul este echitabil. Am venit aici de 14 zile. Suntem la început de drum. Trebuie să se adapteze rapid jucătorii la noile reguli. Sunt multe lucruri de pus la punct, am nevoie de timp. Iubitorii fotbalului din Sibiu și-ar fi dorit mult mai mult la jocul de azi”, a declarat Ciobotariu, antrenorul lui Hermannstadt.

Hermannstadt - Chindia 1-1. Emil Săndoi: „Obiectivul nostru e rămânerea în Liga 1, nu play-off-ul”

„Munca e secretul nostru, și disciplina. Altfel nu se poate. Azi am cam suferit în prima repriză. N-am intrat așa de concetrați cum ar fi trebuit. Ne-am văzut conduși la un moment dat dintr-un gol ciudat, nici nu știu dacă a fost henț sau nu. Am tratat cu superficialitate acea fază.

Ne-am mai trezit puțin la viață în actul secund. Am și înscris, am și avut o ocazie cât se poate de clară. Neguț a luat o decizie pripită, când a ales să încerce o foarfecă și să nu-i lase mingea lui Rață. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Ăsta va rămâne până la final, nu calificarea în play-off Încercăm de la fiecare meci să scoatem cât se poate de mult. Vom avea un program infernal, urmează meciuri din 3 în 3 zile cu CFR, Botoșani, Mediaș”, a declarat Săndoi, antrenorul Chindiei, la Look Sport+.

Clasament Liga 1

Dumitru Dragomir: „Cred că maximum două echipe din Liga 1 folosesc sistemul de încălzire”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo dă o lovitură de imagine! Pregătește transferul unui veteran: „Mai pot arăta multe” » Reacția clubuluiSepsi și-a luat stoper de națională: „L-am ales bine!”

Mircea Radu a plecat din țară după și-a dat demisia din TVR. Incredibil cu ce se ocupă acum

Libertatea

Playtech: Ianis Hagi a primit o veste teribilă în Scoția. Anunțul de ultim moment, ce se întâmplă chiar acum
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă