HERMANNSTADT - BOTOȘANI. Ruben Albes își cere fotbaliștii înapoi de la FCSB: „Îi aștept!”

5 luni in urmă 15

Înainte de meciul cu Slovan Liberec din turul III preliminar al Europa League, FCSB a împrumutat de urgență doi fotbaliști de la Hermannstadt. Este vorba despre David Caiado și Goran Karanovic, pe care Ruben Albes, antrenorul sibienilor, îi dorește înapoi.

La finalul meciului câștigat de partida sa cu FC Botoșani (scor 2-1), Albes a spus: „Îi aștept pe Goran sau Caiado, prioritatea noastră este ca acești jucători să revină. Dacă ei nu vor putea reveni, trebuie să ne gândim la alți jucători”.

Totodată, antrenorul spaniol spune că înțelege de ce au fost cei doi de acord să meargă la FCSB în regim de urgență: „Înțeleg gestul lor, este important să joace în Europa League, pentru FCSB sau alt club, este un lucru făcut pentru întreaga țară”.

FCSB, fără succes în ciuda celor două împrumuturi

FCSB a sperat că va putea trece de Slovan Liberec prin aducerea celor doi fotbaliști experimentați, însă a fost învinsă chiar și cu aportul acestora. Ajutorul venit din partea lui Karanovic a fost aproape inexistent, sârbul accidentându-se în minutul 10 al meciului din Europa League.

David Caiado (33 de ani) este un mijlocaș lateral născut în Luxemburg, cu cetățenie portugheză. A ajuns la Hermannstadt în iulie 2019, de la Gaz Metan, iar în acest sezon a bifat 103 minute în două meciuri. Este cotat la 250.000 de euro și a adunat două selecții pentru naționala sub 20 de ani a Portugaliei;Goran Karanovic (32 de ani) este un atacant sârb, ajuns în această toamnă la Hermannstadt, de la Sepsi. Are 54 de minute în tricoul sibienilor, în două partide, și nu a reușit niciun gol. Cota lui de piață este de 350.000 de euro.

Alte știri din Liga 1:

FCSB. Mesaj pentru Adi Petre, după ce a fost umilit din nou de Gigi Becali: „Îți faci rău singur! PLEACĂ!”Autogol halucinant în Hermannstadt - FC Botoșani! Fundașul n-a știut ce l-a lovit

Cum a reușit să câștige Piedone sectorul 5. Uluitor ce s-a întâmplat în Rahova și Ferentari

Libertatea

Playtech: Gigi Becali, decizie fără precedent în România. Acum este clar, anunțul oficial
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă