Helmuth Duckadam răsucește cuțitul în rana „câinilor”: „Dacă aveam VAR, Dinamo nu pierdea meciul cu CFR Cluj!”

1 lună in urmă 8

Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei și fost președinte de imagine la FCSB, a comentat pe marginea problemelor de arbitraj înregistrate în meciul dintre CFR Cluj și Dinamo, scor 1-0.

CFR Cluj și Dinamo s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 29 din Liga 1, iar campioana a învins cu scorul de 1-0, datorită golului marcat de către Omrani, în minutul 80.

Dinamo a jucat cu doi oameni în minus încă din minutul 37. Paul Anton a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 31, după un fault asupra lui Bordeianu. După doar șase minute, Bejan a făcut henț și a fost și el eliminat de către arbitrul Marcel Bîrsan. De cealaltă parte, CFR Cluj a acuzat două lovituri de la 11 metri neacodate.

Helmuth Duckadam, despre greșelile de arbitraj din CFR Cluj – Dinamo

„E greu să faci o analiză, pentru că a jucat foarte mult timp cu doi oameni în plus. Și-au creat ocazii de a marca. Dacă joci cu doi oameni în plus nu știu dacă e neapărat extraordinar să marchezi în minutul 80, dar cele trei puncte contează.

Dacă aveam VAR, cu siguranță Dinamo nu avea doi jucători eliminați și probabil că nu pierdea acest joc. E nevoie urgent de acest sistem”, a spus Helmuth Duckadam, la Digi Sport.

The post Helmuth Duckadam răsucește cuțitul în rana „câinilor”: „Dacă aveam VAR, Dinamo nu pierdea meciul cu CFR Cluj!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă