Helmuth Duckadam, ironii la adresa lui Gigi Becali. ”Și Borcea a zis: 'lăsați-ne să ne pregătim de Champions League!'!

3 săptămâni in urmă 12

  • Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor, nu a ezitat să-i ironizeze pe finanțatorul FCSB-ului, chiar dacă nu i-a pronunțat în mod direct numele.

Helmuth Duckadam, ironii la adresa lui Gigi Becali. ”Am mai spus-o!”

”Eu am mai spus-o, să nu facă și ei aceeași greșeală pe care o făcea Cristi Borcea la un moment dat când spunea 'Lăsați-ne să ne pregătim pentru Champions League!' și nu au ajuns niciodată.

Așa zic și cei de la FCSB 'Lăsați-ne să ne pregătim pentru campionat!'. Eu sper să îl câștige anul acesta, dar nu va fi ușor", a spus Helmut Duckadam.

”Eroul de la Sevilla” crede că lupta din play-off, în actualul sezon, va fi mai tare ca oricând, pentru că nu le vede pe Sepsi și pe Academica Clinceni doar simple competitoare.

"Eu mă aștept la rezultate surprinzătoare din partea celor de la Clinceni și Sepsi. Mai ales că pentru ei e o performanță fantastică ajungând în play-off.

Plus, că nu trebuie să uităm că și șanse reale de a prinde cupe europene în cazul în care Universitatea Craiova va câștiga Cupa României, deci va fi interesant”, a mai spus Duckadam, prezent azi la o acțiune publică din București.

VIDEO cu rezumatul Supercupei, CFR Cluj - FCSB 0-0 (4-1 d.l.d.)

Etichete: supercupa romaniei , gigi becali , helmut duckadam , fcsb play off , cfr cluj fcsb live video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă