Helmut Duckadam regretă că Marius Șumudică nu a ajuns la FCSB: „Eu cred că făcea performanță!” + Declarație incredibilă despre Alex Maxim

1 lună in urmă 13

Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al lui FCSB, regretă că Marius Șumudică, actualul tehnician de la Gaziantep, nu a ajuns să antreneze echipa patronată de Gigi Becali.

Marius Șumudică (49 de ani) a fost instalat pe banca lui Gaziantep în vara lui 2019. Acesta mai are contract până la finalul acestui sezon cu formația turcă.

Gaziantep este lider în prima ligă turcă, cu 31 de puncte obținute, după 16 meciuri jucate.

Helmut Duckadam regretă că Marius Șumudică nu a ajuns la FCSB

„Eroul de la Sevilla” este de părere că Marius Șumudică ar fi făcut performanță pe banca lui FCSB, motiv pentru care regretă că nu a ajuns să antreneze echipa bucureștenă, deși, în trecut, s-a vorbit despre o posibilă venire a acestuia.

În plus, Helmut Duckadam a vorbit la superlativ despre Alex Maxim, care a „renăscut” sub „bagheta” lui Marius Șumudică, de când s-a transferat la Gaziantep. Acesta consideră că mijlocașul ofensiv este cel mai bun jucător român, în acest moment.

„Primesc mesaje de la Șumudică, acum de Anul Nou, mi-a trimis și de ziua mea, sunt mesaje vocale. Eu cred că făcea performanță și la FCSB, știe să facă o echipă, să-și apropie jucătorii.

Uite și cu Alex Maxim, acum este cel mai bun jucător român la ora actuală, a dovedit-o și în Turcia și la echipa națională.

Se vede ce maturitate are. Va fi greu ca Șumudică și Gaziantep să se mențină la nivelul acesta, dar are șanse la locurile 4-5”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Digi Sport.

Helmut Duckadam, mesaj sincer pentru Mirel Rădoi

România se pregătește pentru preliminariile Campionatului Mondial, dar Helmut Duckadam crede că Mirel Rădoi ar trebui să se gândească mai degrabă la următorul EURO.

„Avem șanse la locul 2, dar eu aș construi o echipă pentru Campionatul European. Am mers până acum la mica ciupeală. Uneori am mai reușit, dar foarte rar.

Să facem o echipă cum a fost „Generația de Aur”. Să avem răbdare, să nu punem presiune pe Rădoi! Să nu tot mergem la ciupit! Să construim doi ani de zile și să ai șanse cu oricine joci.Doar o minune ne poate ajuta să scoatem ceva cu Germania. Să jucăm cu curaj și să vedem ce o ieși”, a spus Helmut Duckadam, pentru ProSport.

The post Helmut Duckadam regretă că Marius Șumudică nu a ajuns la FCSB: „Eu cred că făcea performanță!” + Declarație incredibilă despre Alex Maxim appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă