Helmut Duckadam pariază pe CFR Cluj în derby-ul cu FCSB și anunță: „Dacă îi scoți pe Moruțan și Tănase…”

1 lună in urmă 1

Helmut Duckadam le dă vești proaste celor de la FCSB! Fostul mare portar pariază pe CFR Cluj în derby-ul de vineri și știe ce mare avantaj are echipa lui Edi Iordănescu.

Spre deosebire de FCSB, Duckadam crede că ardelenii au o bancă mult mai valoroasă. De altfel, Omrani a dovedit acest lucru chiar duminică, marcând un gol în victoria grupării din Gruia cu Poli Iași, scor 4-0.

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni vineri, de la ora 20:30, iar derby-ul din Liga 1 poate fi urmărit Live Video Online pe prosport.ro.

Helmut Duckadam, avertisment pentru FCSB: „CFR Cluj are o bancă mult mai puternică!”

„CFR Cluj are o bancă mult mai puternică! Dacă îi scoți pe Moruțan și Tănase, nu mai ai jucători la fel de valoroși la FCSB. Aici e diferența”, a spus Helmut Duckadam, la Digi Sport.

„Eroul de la Sevilla” știe cum ar putea FCSB să câștige în fața ardelenilor și n-a ezitat să-l înțepe iar pe Toni Petrea, așa cum a făcut recent și pentru ProSport: „FCSB poate câștiga în situația în care jucători ca Tănase sau Coman se vor ridica la forma lui Olaru și Moruțan. Vor aștepta o realizare individuală, CFR este superioară la nivel de echipă”, este convins fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor.

Helmut Duckadam crede că FCSB ar fi avut viață grea și la Arad, dacă echipa lui Laszlo Balint n-ar fi rămas în zece oameni. Chiar și așa, Andrei Vlad și-a salvat echipa în prelungiri, la marea șansă de gol ratată de Miculescu: „S-a rupt jocul la acea eliminare, foarte ușor acordată. UTA a arătat dezamăgitor, n-au jucători de viteză la mijlocul terenului. Probabil că n-au făcut alegerile cele mai bune”.

The post Helmut Duckadam pariază pe CFR Cluj în derby-ul cu FCSB și anunță: „Dacă îi scoți pe Moruțan și Tănase…” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă