Helmut Duckadam, mesaj dur pentru Florinel Coman și Florin Tănase. „Câștigați campionatul și plecați apoi”. Ce le reproșează „Eroul de la Sevilla” atacanților de la FCSB

2 luni in urmă 1

FCSB s-a impus cu 1-0 în duelul cu Dinamo, dar distanța față de CFR Cluj a rămas de un punct. Florinel Coman și Florin Tănase au declarat după meci faptul că își doresc să prindă un contract peste hotare. Helmut Duckadam le-a transmis că ar trebui să ia întâi campionatul și abia după accea să se gândească la o plecare în străinătate.

Plecarea lui Dennis Man în Italia, la Parma, pe un salariu de 1,2 milioane de euro, a redeschis pofta pentru un transfer în străinătate pentru Florinel Coman și Florin Tănase. Cei doi jucători au avut oferte, dar Gigi Becali a refuzat toate propunerile. Helmut Duckadam le reproșează că au început să joace pentru ei, pentru că își doresc foarte tare să se transfere „afară”, pe bani mulți.

„Coman și Tănase nu mai joacă. Toată lumea vorbește de plecare și joacă doar individual, joacă pentru ei. După Man, toată lumea vrea să plece. Câștigați campionatul și plecați apoi! La ce echipă are, FCSB defilează și câștigă campionatul dacă patronul le-ar spune că nu-i vinde dacă echipa nu câștigă campionatul”, a afirmat Helmuth Duckadam la Digi Sport.

Florinel Coman și Florin Tănase au bagajele pregătite

Florinel Coman și Florin Tănase au vorbit despre gândurile lor de plecare la finalul partidei cu Dinamo. Căpitanul FCSB a marcat singurul gol al duelului cu marea rivală și a ajuns la 15 goluri în acest campionat.

„Nu știu dacă plec. E greu să vorbesc acum, dar e normal să-mi doresc. Orice fotbalist își dorește să plece într-un campionat mult mai puternic”, a afirmat Florin Tănase.

„Sincer, și eu pun cam multă presiune pe mine, da. Clar contează ce fac și eu pe teren, dar sunt bucuros deocamdată că sunt la finalizare. Sunt dornic, vreau să simt din nou senzația golului. Sper să marchez meciul viitor. Mai avem un meci până la cel din Cupă, vom veni pregătiți ca în această seară și sper să obținem un rezultat pozitiv.

Fanii au băgat vână în noi înaintea meciului. Știu cât înseamnă pentru ei victoria asta. Ca să prind un transfer la vară trebuie să joc fotbal. În ultima vreme nu prea am jucat”, a declarat și Florinel Coman

The post Helmut Duckadam, mesaj dur pentru Florinel Coman și Florin Tănase. „Câștigați campionatul și plecați apoi”. Ce le reproșează „Eroul de la Sevilla” atacanților de la FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă