Helmut Duckadam, ironizat de Cristi Săpunaru înaintea derby-ului Rapid – FCSB: „Să pună la pariuri!”

2 luni in urmă 17

Au mai rămas două zile până la marele derby dintre Rapid și FCSB, iar Cristi Săpunaru i-a recomandat lui Helmut Duckadam să joace la pariuri, dacă susține că roș-albaștrii sunt favoriți în partida de duminică.

Căpitanul Rapidului l-a ironizat pe Duckadam, dar a punctat că o respectă pe FCSB înaintea meciului de pe Arena Națională.

Rapid primește vizita celor de la FCSB duminică, în etapa a 5-a din Liga 1, iar marele meci este Live Video Online pe prosport.ro. „Cu încă unul sau doi jucători cred că au șanse la play-off, cred că pot să-l atingă. Îți stabilești un obiectiv, care e evitarea retrogradării, dar în mintea lor poate e câștigarea campionatului”, a spus Florin Manea, la ProSport Live.

Cristi Săpunaru, înainte de Rapid – FCSB: „Duckadam să pună la pariuri!”

Giuleștenii au câștigat trei dintre cele patru meciuri jucate până acum și au înregistrat un rezultat de egalitate, iar Cristi Săpunaru a prins curaj înaintea derby-ului la care sunt așteptați în jur de 40.000 de spectatori.

„Domnul Duckadam, dacă ştie dinainte, să pună la pariuri, eu ştiu? Ne respectăm adversarul, vedem la ora meciului ce se va întâmpla”, a spus Cristi Săpunaru, într-o conferință de presă.

Fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor crede că giuleștenii vor plăti după ce au fost aroganți înaintea meciului de duminică.

„Cei de la Rapid au greșit cu aroganțele făcute, acele declarații i-au ambiționat pe cei de la FCSB, eu cred că FCSB pornește favorită”, a fost declarația lui Duckadam care nu le-a picat deloc bine giuleștenilor.

The post Helmut Duckadam, ironizat de Cristi Săpunaru înaintea derby-ului Rapid – FCSB: „Să pună la pariuri!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă