Helmut Duckadam este categoric în privința echipei Armatei: „Dacă nu exista FCSB, nu mai exista nici Steaua!”

3 luni in urmă 17

Helmut Duckadam, fostul portar legendar al Stelei, este categoric în privința războiului dintre CSA Steaua și FCSB! Acesta consideră că, în cazul în care nu ar fi existat FCSB, nici Steaua nu ar mai fi existat.

Între FCSB și CSA Steaua există un conflic mocnit, de mai mulți, pentru identitatea Stelei, echipa care a câștiga Cupa Campionilor Europeni în 1986.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Liga 1, în timp ce CSA Steaua se situează pe prima poziție din Liga 3.

Helmut Duckadam este categoric în privința echipei Armatei

„Eroul de la Sevilla” o recunoaște pe FCSB ca fiind continuatoarea Stelei, însă susține că nu are nicio problemă cu echipa Armatei.

„Eu rămân la convingerile mele. Steaua este FCSB, este continuatoarea din Divizia A și din cupele europene. Dacă nu exista actualul FCSB, probabil că nu mai exista nici Steaua. În schimb, nu am nicio problemă cu CSA, nici cu stadionul din Ghencea. Îmi doresc să îl văd și eu. Am văzut stadionul la televizor, vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Helmut Duckadam, la PRO X.

Recent procesul dintre CSA Steaua și FCSB, pentru palmares, a fost amânat pentru data de 15.02.2021.

Helmut Duckadam o vede favorită pe FCSB la titlu

Fostul goalkeeper o vede pe FCSB favorită certă să câștige titlul, în acest sezon, deoarece jucătorii tineri ai lui FCSB sunt dornici să devină campioni, în timp ce fotbaliștii lui CFR Cluj suferă de autosuficiență.

„Eu cred că au pierdut și din entuziasm. Au câștigat 3 titluri la rând, s-au calificat și în Europa. La un moment dat, mai ales când ai o vârstă poate ești mai grijuliu cu ține. Nu mai pui osul chiar așa la bătaie cum o făceai acum un an, doi. Anul ăsta va fi foarte greu pentru CFR să câștige campionatul.

La FCSB sunt jucători tineri, care sunt dornici de performanță, unii nu au câștigat nimic până acum și atunci sigur că un titlu pentru ei ar fi fantastic. Sigur, depinde foarte mult de starea de sănătate, pentru că s-a văzut în Europa ce au pățit și acest lucru se mai poate întâmplă. Doamne ferește, dar nu este exclus, și atunci dacă prinde 2-3 meciuri în care nu poate să alinieze un 11 bun, au șanse să piardă puncte importante. Dar eu cred că anul ăsta FCSB este favorită la câștigarea campionatului”, a spus Duckadam.

The post Helmut Duckadam este categoric în privința echipei Armatei: „Dacă nu exista FCSB, nu mai exista nici Steaua!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă