Helmut Duckadam, avertisment pentru Gigi Becali: „Florinel Coman și Tănase pot pleca, dar pentru patru – cinci milioane de euro. Sumele care s-au luat înainte, de acum vor fi doar vise” | VIDEO EXCLUSIV

2 luni in urmă 9

Helmut Duckadam (61 de ani) e convins că vedetele FCSB, Florinel Coman și Florin Tănase, nu vor face obiectul unui transfer de ordinul zecilor de milioane de euro în străinătate.

Fostul mare portar al roș-albaștrilor și oficial al FCSB explică faptul că pandemia COVID-19 a dus la restricții economice pe toate planurile, iar sumele pe care le dorește Gigi Becali, patronul echipei pregătite de Toni Petrea, vor fi imposibil de obținut.

Duckadam anunță că nici pragurile de opt – nouă milioane de euro pentru mutarea unui fotbalist din Liga 1 în străinătate nu vor mai fi atinse.

„A venit și această pandemie, iar jucătorii se vor vinde pe sume din ce în ce mai mici. Ați văzut că și la Barcelona s-au tăiat salariile! Deci, banii care s-au luat până acum pe un jucător, câte opt – nouă milioane de euro, vor fi vise de acum înainte.

Degeaba speculăm că vom lua 15 – 20 de milioane de euro pe un fotbalist. Nu cred că echipele din străinătate vor mai fi dispuse să plătească sume atât de mari pentru că va fi o recesiune în toată lumea, nu doar în fotbal”, a declarat Helmut Duckadam pentru ProSport.

Helmut Duckadam: „Pot pleca Tănase și Coman, dar pentru patru – cinci milioane de euro”

„Pot pleca…și Coman sau Tănase, dar pentru trei – patru – cinci milioane. Sunt convins că pe Tănase pentru trei – patru milioane l-ar lăsa să plece. Nu știu dacă Olympique Marseille îl vrea, depinde ce interese are acest club, dacă are nevoie de un jucător ca Tănase ar da banii.

Florinel Coman – cred că foarte mulți jucători de 21 – 22 de ani visează la echipe mari din străinătate. Ar trebui să aibe niște performanțe la nivel de club, la nivel de națională…avem atât de multe exemple cu unii care au plecat în străinătate și apoi s-au întors în campionatul României cu o valoare mult mai scăzută și apoi nu au mai reușit să se transfere iar. Ei sunt nerăbdători, dar e prematur”, a mai afirmat fostul oficial al FCSB.

The post Helmut Duckadam, avertisment pentru Gigi Becali: „Florinel Coman și Tănase pot pleca, dar pentru patru – cinci milioane de euro. Sumele care s-au luat înainte, de acum vor fi doar vise” | VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă