Helmut Duckadam a dat verdictul după FCSB – CFR Cluj: „Andrei Vlad are momente când se deconectează! Are o aroganță”. Unde a greșit și ce trebuia să facă la golul lui Andrei Burcă

2 zile in urmă 26

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei și fost președinte de imagine la FCSB, a analizat greșeala făcută de către portarul Andrei Vlad la golul încasat în meciul cu CFR Cluj, scor 1-1.

FCSB și CFR Cluj s-au întâlnitîn cadrul etapei a cincea din play-off-ul Ligii 1, pe Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, și au remizat, scor 1-1, după golurile marcate de către Florin Tănase, din penalty, în minutul 19, respectiv Andrei Burcă, în mintul 90+3.

Helmut Duckadam, despre golul încasat de Andrei Vlad în FCSB – CFR Cluj 1-1

„Eu cred că totul pornește de la golul primit de Vlad în meciul cu Craiova, a fost clar vina lui. Are momente când se deconectează. De acolo s-a mers foarte ușor la acest gol. S-a pus toată vina pe Vlad și eu nu sunt de acord. Nimeni nu a căutat să vadă de unde a pornit faza. Nimeni nu l-a ținut pe Burcă.

Greșeala lui Vlad: când ai doar doi jucători în teren care mai dau cu capul, Cristea și Tănase, atunci îți asumi și ieși pe centrare. Greșeala lui e că nu a ieșit pe centrare. Există un risc când faci asta, dar trebuie să îți asumi. Burcă putea să dea oriunde, că a dat în gazon și a sărit… acolo e o chestie de șansă, de noroc… Sunt fracțiuni de secundă în care ridici mâna, o lași în jos… e vorba de noroc aici.

Mai are o problemă. Are o aroganță afișată sau poate chiar o are. Vrea să pară calm, liniștit, dar în sinea lui e agitat”, a spus Helmuth Duckadam, la Digi Sport.

The post Helmut Duckadam a dat verdictul după FCSB – CFR Cluj: „Andrei Vlad are momente când se deconectează! Are o aroganță”. Unde a greșit și ce trebuia să facă la golul lui Andrei Burcă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă