Haz de necaz » Cele mai haioase memeuri apărute după „lupta” lui Djokovic cu vama din Australia

2 săptămâni in urmă 47

Articol de GSP - Publicat joi, 06 ianuarie 2022, 13:23 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 13:23

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a devenit ținta mai multor meme-uri, după ce i-a fost refuzată viza la aterizarea în Australia.

Sârbul e în mijlocul unui uriaș scandal internațional! Deși organizatorii de la Australian Open acceptaseră ca sârbul să poată juca la Melbourne fără vaccin, situația s-a schimbat radical în momentul în care liderul din ATP a ajuns la Antipozi.

Polițiștii de frontieră nu au fost de acord cu viza adusă de Djokovic. Autoritățile federale luaseră legătura cu guvernul statal după ce au realizat că Djokovic și echipa sa aplicaseră pentru tipul greșit de viză. O viză care nu permite excepții medicale pentru persoanele nevaccinate, de genul celei pe care a primit-o Nole pentru a putea participa la turneu.

Cele mai haioase memeuri apărute după „lupta” lui Djokovic cu vama din Australia

Internauții n-au ratat ocazia să-l ironizeze pe #1 mondial și au făcut mai multe meme-uri despre situația lui Nole, care de care mai amuzante.

Puteți urmări în galeria foto glumele apărute pe rețelele de socializare, după ce i-a fost refuzată viza lui Novak Djokovic.

Ce urmează pentru Novak Djokovic după Australian Open

Campionul sârb încă nu și-a anunțat programul după Australian Open, însă acesta ar putea participa în februarie la turneul din Dubai (21-26 februarie), pe care l-a câștigat în 2009, 2010, 2011, 2013 și 2020, iar în martie ar trebui să joace în Statele Unite, la Indian Wells (10-20 martie) și la Miami (23 martie – 4 aprilie).

 „Dacă voia, putea să joace fără probleme”

AUSTRALIAN OPEN

Nadal, poziție categorică în scandalul creat în jurul lui Djokovic la Australian Open: „Dacă voia, putea să joace fără probleme”

Dacă se va înscrie la turneul din Dubai, Nole ar putea participa. Potrivit legilor din Emiratele Unite, intrarea în Dubai se poate face pe baza unui test RT-PCR, efectuat cu nu mai mult de 72 de ore înainte de intrarea în Emirate.

Citește și:

Djokovic rămâne în Australia » Prima imagine cu sârbul în hotel + când se va lua decizia privind cazul său

Nadal, poziție categorică în scandalul creat în jurul lui Djokovic la Australian Open: „Dacă voia, putea să joace fără probleme”

Playtech: Dr. Adrian Marinescu dezvăluie tratamentul corect pentru infecția cu Omicron. Ce este INTERZIS să faci dacă te-ai îmbolnăvit


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă